Kometa

Újabb edzőtábor a Kometa támogatásával

December 9-11-e között a Kometa és a Magyar Kerékpáros Szövetség együttműködésének köszönhetően egy újabb edzőtábort tudtunk lebonyolítani. Az esemény során ismételten szerettük volna népszerűsíteni a kerékpársportot, valamint hasznos edzéseket végeztünk az utánpótlás korcsoport versenyzőivel.

A „Kometa-Bringasport bringás találkozót” ezúttal a budapesti XIV. kerületi Széchenyi István Általános iskolában tartottuk meg. Tanáraik kíséretében több diák vett részt a programon, ahol megismerkedhettek többféle kerékpárral (országúti, időfutam, pálya, bmx, mountain bike), valamint ezeket ki is próbálhatták a különféle görgőkön. Egy-egy vállalkozóbb szellemű fiatal pedig az utánpótlás válogatott tagjaival mérhette össze képességeit a „track stand versenyen”. A tanulók ez alkalommal sem távoztak üres kézzel, mindenkinek jutott egy-egy apró Kometa ajándék.

Az U17-es és az U19-es versenyzőket érintő edzőtábort Mátraházán folytattuk. Az edzések nagyon változatosak voltak. Pénteken lehetőségünk volt edzőteremben és tornateremben edzeni, szombaton a bringázás sem maradt el, a versenyzők a 4 órás edzés alatt 120 km-t tettek meg. Vasárnap pedig egy remek túrázás várt ránk a Mátrában, a vastag hóval fedett terepen. – foglalta össze a tábor eseményeit Dér Zsolt szövetségi kapitány.

A táborban a következő versenyzők vettek részt: Feldhoffer Bálint, Pollner Balázs , Reinodli Ákos, Kárpáti Bálint, Sefcsik László, Balaskó Ádám, Gábor Milán, Illés Balázs, Rákosa Bence, Pakot András, Takács Marcell, Takács-Valent Márk, Soós Olivér, Csáki Szabolcs, Böszörményi László

Edzők, kísérők: Dér Zsolt, Nagy Zoltán, Pelikán János

Az iskolában a program lebonyolítását segítette: Somogyi Miklós, Kaló Viktor, Rusovszki Gábor

Forrás
Fotó: Pelikán János
'Fel a tetejéhez' gomb