KometaOrszágút

Kometa-BringaSport utánpótlás edzőtábor

Március 20-a és 22-e között került sor a már hagyományosnak nevezhető „Kometa-BringaSport” utánpótlás edzőtáborra.

Ez alkalommal a sportágnépszerűsítő programnak a Domoszlói III. András Általános Iskola adott otthont, ahol közel 150 fiatal diák nem csak megfigyelhette a junior válogatott kerékpárkezelési tudását, de ők maguk is kipróbálhatták az országúti versenykerékpárokat. Tehették ezt a professzionális segédeszközökön, szabad és okosgörgőn is. Az élmény mellett a legaktívabb diákok a Kometa jóvoltából most is apró ajándékokkal, minőségi kerékpáros kulacsokkal gazdagodhattak.

Az iskolás programot követően a versenyzők három napos csapatépítő és állapotfelmérő edzőtáborban vettek részt a Mátrában.

„A válogatott versenyek közeledtével mindenképpen szükséges volt látni, hogyan sikerült a versenyzők téli felkészülése, ki milyen munkát végzett az elmúlt hónapokban és milyen állapotban vág neki a szezonnak. A három kemény edzés keretén belül különböző felmérőket végeztünk, melyek segítettek megítélni az erősorrendeket. A kimerítő edzések mellett a Héraklész program jóvoltából a sportolók hasznos étkezési tanácsadásokat is kaptak Kőrösi Évától. Összeségében a tábor nagyon jó hangulatban telt és több szempontból volt előnyös.

Szeretném megköszönni a Domoszlói Önkormányzat meghívását és segítségét, hogy a helyi iskolában népszerűsíteni tudtuk sportágunkat és remélhetőleg ezzel fel tudtuk kelteni egy-egy fiatal érdeklődését a kerékpározás iránt, valamint a Kometa töretlen támogatását, ami révén megtudjuk valósítani ezeket a bringás táborokat.” nyilatkozta Dér Zsolt.

A táborban részt vevő versenyzők: Kálmán Dániel, Álmos Bence, Petró Szabolcs, Gergely Koppány Máté, Kardos Csongor, Vock András, Varga Márk, Vas Barnabás, Mance Imre, Takács Zsombor Tamás, Zsembery Boldizsár, Rein Keresztes Zente, Pakot András Gusztáv, Dorogi Alex Martin, Baksay Dániel, Balogh Zsombor, Takács Marcell, Makrai Bálint, Horváth Mihály, Helmle Mátyás, Erdős Dániel, Hancz Tamás, Reinodli Ákos, Soós Olivér U17, Bók Olivér U17.

A táborban részt vevő kísérők/segítők: Dér Zsolt, Valter Tibor, Ragó Tibor, Erdős Balázs, , Sidló Dániel, Nagy Zoltán

Bringások randevúztak a domoszlói iskola diákjaival – HEOL

Forrás
Címlapkép: Domoszlói Művelődés FB
'Fel a tetejéhez' gomb