Versenyszervezőknek

Bejelentkezéshez szükséges adatok a versenyszervezői regisztrációt követően kapott e-mailben találhatók!

A felhasználónevet (nem az email címet!) és az első bejelentkezésnél megadott saját jelszót kell használni. Sikertelen próbálkozást követően a védelmi szoftvert fél órára letilthatja a belépést.

A VERSENYBEJELENTÉS FOLYAMATA - RÉSZLETES ISMERTETŐ

A versenybejelentő űrlap eléréséhez minden versenyszervezőnek egyszeri alkalommal ki kell töltenie a Versenyszervezői regisztráció űrlapot, mely a Regisztráció fülön érhető el. A kitöltést követően a megjelölt kapcsolattartó az adatok ellenőrzését követően legkésőbb 72 órán belül hozzáférést kap a honlap versenyszervezőknek szóló zárt felületeihez a regisztrált kapcsolattartói e-mail címére. Az űrlapon benyújtott adatok alapján készülnek el a későbbiekben a versenyekkel kapcsolatos szerződések és ezek alapján jelennek meg a versenyszervezőről szóló adatok a honlap versenynaptár moduljában.

A Versenybejelentés fülön a honlapra való bejelentkezés előtt vendég felhasználóként csak a Bejelentkezés pont látható a belépéshez szükséges felülettel, ahol az e-mailben kapott felhasználónév-jelszó párossal lehet a honlap zárt versenyszervezői részéhez hozzáférni közreműködőként (ugyanezen belépési adatokkal használható a honlap áruháza is, ahol szerződést követően kell rendezni a versenynaptárba kerülési díjat). A belépést követően megjelenik a Versenybejelentő űrlap, melynek segítségével bejelenthetők a versenyek.

A Versenybejelentő űrlapon benyújtott információk fognak szerepelni a honlap versenynaptár moduljában a hivatalos versennyé nyilvánítást követően. Az űrlapon kérjük csak a már biztos információkat írják be, mivel a benyújtott adatok a honlapon való nyilvános megjelenésig a versenykezelő felületen módosíthatók. Olyan versenyeknél, ahol több szervező van, csak az egy lehetséges főszervező nevében nyújtsák be a bejelentést és a további szervezők a versenyinformációknál részletezhetők.

A verseny bejelentését követően jelenik meg az oldal alján a bejelentkezett versenyszervezőknek a Versenykezelő felület. Itt látható a bejelentett verseny neve, megjelenési állapota és a verseny dátuma. A versenykezelőben a nyilvános megjelenésig még módosíthatók az adatok, ezt követően már csak az MKSZ férhet hozzá a szerkesztőfelülethez, a megjelent adatok módosítása csak a Versenymódosítás fülön lévő űrlap kitöltésével kérhető.

A szerződéskötést követően a versenynaptárba kerülési díjat a honlap Áruházában lehet befizetni.

A versenyt követően – a szerződésnek megfelelően 24 órán belül kérjük beküldeni a versenyeredményt és a támogatott versenyek esetén a szakmai beszámolót a versenynaptar@bringasport.hu címre.


A versenyszervezési megállapodáshoz kapcsolódó dokumentumok


A versenynaptárba kerülési díj

Az MKSZ kiemelten fontosnak tartja, hogy lehetőleg minden hazai kerékpáros verseny szerepeljen a versenynaptárában, az egyes események szervezése során elsődleges legyen a sportolók biztonsága, baleset esetén pedig az ellátás biztosítása és gyorsasága. A versenyrendszer szabályos és színvonalas működtetéséből adódó, valamint a felelősségbiztosítás díjaiból következő költségeket a szövetség versenynaptárba kerülési díjak beszedésével (a díjat csak a szerződéskötést követően kell befizetni) finanszírozza, melyek a következők:

  • UCI vagy MKSZ kategóriás verseny: 20.000 Ft / nap
  • Egyéb, szabadidős rendezvény: 10.000 Ft / nap
  • Nem MKSZ tagok részére: 50.000 Ft

VERSENYNAPTÁRBA KERÜLÉSI DÍJ


Versenyekre, versenyzőkre vonatkozó felelősségbiztosítás

A hivatalos versennyé nyilvánítást követően az adott verseny bekerül az MKSZ versenynaptárába, valamint a szerződéskötést és a versenynaptárba kerülés díj kifizetését követően a verseny biztosítóhoz való lejelentével létrejön az esemény szervezői és versenyzői felelősség biztosítása:

Biztosító: Groupama
Biztosított: MKSZ Versenynaptárában szereplő, biztosítónak lejelentett kerékpáros események szervezői.
Biztosított tevékenység: Kerékpáros sportrendezvény szervezése, MKSZ által bejelentett versenyek időtartamára, beleértve a pálya és rendezvényközpont, építési és bontási idejét.
Kockázatviselés helye: Szerződés hatálya alatt szervezett kerékpáros versenyek helyszínei.
Területi hatály: Európa
Biztosítási fedezet: Idegen harmadik személynek okozott károk.
Biztosítási fedezetbővítés: versenyzőknek, edzőknek, csapatvezetőknek, bíróknak okozott felelősségi károk is térülnek a következő feltétel megvalósulása mellett: a verseny szervezője köteles a verseny és pályabejárás napján a tőle elvárható gondossággal és körültekintéssel mindent megtenni a balesetmentes verseny lebonyolításáért. Az adott verseny pályájának, útvonalának megfelelőségét, a verseny lebonyolítását, az előírások és szabályok betartását az MKSZ megbízottja (szövetségi bíró, vagy szövetségi ellenőr) bírói jelentésben igazolja
Kártérítési limit: 10.000 eFt/kár és 30.000 eFt/év

A felelősségbiztosítást az MKSZ csak akkor tudja biztosítani, ha a verseny időpontja előtt legalább 15 nappal megtörténik a hivatalos versenybejelentés!

Az MKSZ az egy alkalommal szükséges versenyszervezői regisztrációt követően a megjelölt kapcsolattartó az adatok ellenőrzése után legkésőbb 72 órán belül hozzáférést kap a honlap versenyszervezőknek szóló zárt felületeihez a kapcsolattartói e-mail címére.

VERSENYSZERVEZŐI REGISZTRÁCIÓ

Amennyiben módosulnak a versenyszervezői adatok, akkor kérjük jelezni a versenynaptar@bringasport.hu címen!

Csak regisztrált és bejelentkezett versenyszervezőknek!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználóknak!


'Fel a tetejéhez' gomb