Versenyszervezőknek

Bejelentkezéshez szükséges adatok a versenyszervezői regisztrációt követően kapott e-mailben találhatók!

A versenybejelentés folyamata - részletes leírás

A versenybejelentő űrlap eléréséhez minden versenyszervezőnek egyszeri alkalommal ki kell töltenie a Versenyszervezői regisztráció űrlapot, mely a Regisztráció fülön érhető el. A kitöltést követően a megjelölt kapcsolattartó az adatok ellenőrzését követően 72 órán belül hozzáférést kap a honlap versenyszervezőknek szóló zárt felületeihez a regisztrált kapcsolattartói e-mail címére. Az űrlapon benyújtott adatok alapján készülnek el a későbbiekben a versenyekkel kapcsolatos szerződések és ezek alapján jelennek meg a versenyszervezőről szóló adatok a honlap versenynaptár moduljában.

A Versenybejelentés fülön a honlapra való bejelentkezés előtt vendég felhasználóként csak a Bejelentkezés pont látható a belépéshez szükséges felülettel, ahol az e-mailben kapott felhasználónév-jelszó párossal lehet a honlap zárt versenyszervezői részéhez hozzáférni közreműködőként (ugyanezen belépési adatokkal használható a honlap áruháza is). A belépést követően megjelenik a Versenybejelentő űrlap, melynek segítségével bejelenthetők a versenyek.

A Versenybejelentő űrlapon benyújtott információk fognak szerepelni a honlap versenynaptár moduljában a hivatalos versennyé nyilvánítást követően. Az űrlapon kérjük csak a már biztos információkat írják be, mivel a benyújtott adatok a honlapon való nyilvános megjelenésig a versenykezelő felületen módosíthatók. Olyan versenyeknél, ahol több szervező van, csak az egy lehetséges főszervező nevében nyújtsák be a bejelentést és a további szervezőket a versenykiírásnál részletezzék.

A verseny bejelentését követően jelenik meg az oldal alján a bejelentkezett versenyszervezőknek a Versenykezelő felület. Itt látható a bejelentett verseny neve, megjelenési állapota és a verseny dátuma. A versenykezelőben a nyilvános megjelenésig a ceruza ikonra kattintva még módosíthatók az adatok, ezt követően már csak az MKSZ férhet hozzá a szerkesztőfelülethez, a megjelent adatok módosítása csak a Versenymódosítás fülön lévő űrlap kitöltésével kérhető.

A szerződéskötést követően a versenynaptárba kerülési díjat a honlap Áruházában lehet befizetni.

A versenyt követően – a szerződésnek megfelelően – 24 órán belül kérjük a Versenyeredmény fülön található sablonnak megfelelően feltölteni a versenyeredményt és a támogatott versenyek esetén a szakmai beszámolót.

Az MKSZ kiemelten fontosnak tartja, hogy lehetőleg minden hazai kerékpáros verseny szerepeljen a versenynaptárában, az egyes események szervezése során elsődleges legyen a sportolók biztonsága, baleset esetén pedig az ellátás biztosítása és gyorsasága. A versenyrendszer szabályos és színvonalas működtetéséből adódó, valamint a felelősségbiztosítás díjaiból következő költségeket a szövetség versenynaptárba kerülési díjak beszedésével finanszírozza, melyek a következők:

  • UCI verseny: 20.000 Ft / nap
  • Országos Bajnokság: 20.000 Ft / nap
  • Magyar Kupa: 20.000 Ft / nap
  • Egyéb, szabadidős verseny: 10.000 Ft / nap
  • Nem MKSZ tagok részére: 50.000 Ft

Versenynaptárba kerülési díj rendezése

Versenynaptárba kerülési díj

10.000 Ft50.000 Ft

Először a versenynaptárba kell bejelenteni a versenyt a VERSENYSZERVEZŐKNEK szóló oldalon.

A versenynaptárba kerülési díjak kifizetéséhez szükséges megadni a verseny kategóriáját, az MKSZ-től kapott szerződésszámát és a versenynapok számát.

Kiürítés
*
Cikkszám: N/A Kategória:

Az MKSZ kiemelten fontosnak tartja, hogy lehetőleg minden hazai kerékpáros verseny szerepeljen a versenynaptárában, az egyes események szervezése során elsődleges legyen a sportolók biztonsága, baleset esetén pedig az ellátás biztosítása és gyorsasága.

Kategória

UCI, Országos Bajnokság, Magyar Kupa, Egyéb, Szabadidős, Nem MKSZ tag

A hivatalos versennyé nyilvánítást követően az adott verseny bekerül az MKSZ versenynaptárába, valamint a szerződéskötést és a versenynaptárba kerülés díj kifizetését követően a verseny biztosítóhoz való lejelentével létrejön az esemény szervezői és versenyzői felelősség biztosítása:

Versenyekre, versenyzőkre vonatkozó felelősségbiztosítás

Biztosító: Groupama
Biztosított: MKSZ Versenynaptárában szereplő, biztosítónak lejelentett kerékpáros események szervezői.
Biztosított tevékenység: Kerékpáros sportrendezvény szervezése, MKSZ által bejelentett versenyek időtartamára, beleértve a pálya és rendezvényközpont, építési és bontási idejét.
Kockázatviselés helye: Szerződés hatálya alatt szervezett kerékpáros versenyek helyszínei.
Területi hatály: Európa
Biztosítási fedezet: Idegen harmadik személynek okozott károk.
Biztosítási fedezetbővítés: versenyzőknek, edzőknek, csapatvezetőknek, bíróknak okozott felelősségi károk is térülnek a következő feltétel megvalósulása mellett: a verseny szervezője köteles a verseny és pályabejárás napján a tőle elvárható gondossággal és körültekintéssel mindent megtenni a balesetmentes verseny lebonyolításáért. Az adott verseny pályájának, útvonalának megfelelőségét, a verseny lebonyolítását, az előírások és szabályok betartását az MKSZ megbízottja (szövetségi bíró, vagy szövetségi ellenőr) bírói jelentésben igazolja
Kártérítési limit: 10.000 eFt/kár és 30.000 eFt/év

Kötelezően használandó MKSZ logó: BringaSport logo VEKTOROS

Az MKSZ az egy alkalommal szükséges versenyszervezői regisztrációt követően a megjelölt kapcsolattartó az adatok ellenőrzése után legkésőbb 72 órán belül hozzáférést kap a honlap versenyszervezőknek szóló zárt felületeihez a kapcsolattartói e-mail címére.

VERSENYSZERVEZŐI REGISZTRÁCIÓ

Csak regisztrált és bejelentkezett versenyszervezőknek!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználóknak!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználóknak!


Back to top button
Close
Close
X
X