Versenyszervezőknek

Figyelem! Nem e-mail címmel, hanem a regisztrációt követően kapott felhasználónévvel kell belépni!

A honlapunkat védő szoftver legfrissebb változata bevezetett egy új ellenőrzési módszert: időnként emailen keresztül kell megerősíteni, hogy valódi felhasználó próbál belépni.
Amennyiben a fenti angol nyelvű figyelmeztetés megjelenik a felhasználónév és jelszó beírása után – és nem enged be a rendszer – akkor kérjük a regisztrációnál megadott email címet ellenőrizni – a levélszemétben is – és a WordPress néven küldött levélben 15 percen belül alul (nem a BringaSport, hanem) a Verify and Log In linkre kattintani, mely után működni fog a belépés az oldalon.

A VERSENYBEJELENTÉS FOLYAMATA - RÉSZLETES ISMERTETŐ

A versenybejelentő űrlap eléréséhez minden versenyszervezőnek egyszeri alkalommal ki kell töltenie a Versenyszervezői regisztráció űrlapot, mely a Szervezői regisztráció fülön érhető el. A kitöltést követően a megjelölt kapcsolattartó az adatok ellenőrzését követően legkésőbb 72 órán belül hozzáférést kap a honlap versenyszervezőknek szóló zárt felületeihez a regisztrált kapcsolattartói e-mail címére (ha nem kapta meg, kérjük ellenőrizze a levélszemét mappát vagy írjon a versenynaptar@bringasport.hu címre). Az űrlapon benyújtott adatok alapján készülnek el a későbbiekben a versenyekkel kapcsolatos szerződések és ezek alapján jelennek meg a versenyszervezőről szóló adatok a honlap versenynaptár moduljában.

A Versenybejelentés fülön a honlapra való bejelentkezés előtt vendég felhasználóként csak a Bejelentkezés pont látható a belépéshez szükséges felülettel, ahol a regisztrációkor e-mailben kapott felhasználónév-jelszó párossal lehet a honlap zárt versenyszervezői részéhez hozzáférni közreműködőként (ugyanezen belépési adatokkal használható a honlap áruháza is, ahol a versenybejelentéshez szükséges versenynaptárba kerülési díjat lehet befizetni). A belépést követően megjelenik a Versenybejelentő űrlap, melynek segítségével bejelenthetők a versenyek.

A Versenybejelentő űrlapon a megfelelő kategóriára előzetesen be kell fizetni a versenynaptárba kerülési díjat a webáruházon keresztül. A befizetést – bankkártyás vagy azonnali átutalásos fizetés áll rendelkezésre – követően azonnal megjelenik a versenybejelentéshez szükséges pont. A benyújtott információk fognak szerepelni a honlap versenynaptár moduljában a hivatalos versennyé nyilvánítást követően. Az űrlapon kérjük csak a már biztos információkat írják be, mivel a benyújtott adatok a honlapon való nyilvános megjelenésig a versenykezelő felületen módosíthatók. Olyan versenyeknél, ahol több szervező van, csak az egy lehetséges főszervező nevében nyújtsák be a bejelentést és a további szervezők a versenyinformációknál részletezhetők.

A verseny bejelentését követően jelenik meg az oldal alján a bejelentkezett versenyszervezőknek a Versenykezelő felület. Itt látható a bejelentett verseny neve, megjelenési állapota és a verseny dátuma. A megjelent adatok módosítása csak a Versenymódosítás fülön lévő űrlap kitöltésével kérhető legkésőbb 15 nappal a verseny előtt.

A versenyt követően – a szerződésnek megfelelően – legkésőbb 24 órán belül kérjük beküldeni a versenyeredményt a versenynaptar@bringasport.hu címre.

A versenyszervezési megállapodáshoz kapcsolódó dokumentumok


A versenynaptárba kerülési díj

Az MKSZ kiemelten fontosnak tartja, hogy lehetőleg minden hazai kerékpáros verseny szerepeljen a versenynaptárában, az egyes események szervezése során elsődleges legyen a sportolók biztonsága, baleset esetén pedig az ellátás biztosítása és gyorsasága. A versenyrendszer szabályos és színvonalas működtetéséből adódó, valamint a felelősség biztosítás díjaiból következő költségeket a szövetség versenynaptárba kerülési díjak beszedésével finanszírozza, melyek a következők:

  • UCI vagy MKSZ OB kategóriás verseny: 24.000 Ft / nap
  • MKSZ MK, MKSZ Akkreditált verseny vagy szabadidős rendezvény: 12.000 Ft / nap
  • Nem MKSZ tagok rendezvénye: 60.000 Ft

Versenyekre, versenyzőkre vonatkozó felelősség biztosítás

A hivatalos versennyé nyilvánítást követően az adott verseny bekerül az MKSZ versenynaptárába, valamint a szerződéskötést követően a verseny biztosítóhoz való jelentésével létrejön az esemény szervezői és versenyzői felelősség biztosítása:

Biztosító: Groupama
Biztosított: MKSZ Versenynaptárában szereplő, biztosítónak lejelentett kerékpáros események szervezői.
Biztosított tevékenység: Kerékpáros sportrendezvény szervezése, MKSZ által bejelentett versenyek időtartamára, beleértve a pálya és rendezvényközpont, építési és bontási idejét.
Kockázatviselés helye: Szerződés hatálya alatt szervezett kerékpáros versenyek helyszínei.
Területi hatály: Európa
Biztosítási fedezet: Idegen harmadik személynek okozott károk.
Biztosítási fedezetbővítés: versenyzőknek, edzőknek, csapatvezetőknek, bíróknak okozott felelősségi károk is térülnek a következő feltétel megvalósulása mellett: a verseny szervezője köteles a verseny és pályabejárás napján a tőle elvárható gondossággal és körültekintéssel mindent megtenni a balesetmentes verseny lebonyolításáért. Az adott verseny pályájának, útvonalának megfelelőségét, a verseny lebonyolítását, az előírások és szabályok betartását az MKSZ megbízottja (szövetségi bíró, vagy szövetségi ellenőr) bírói jelentésben igazolja
Kártérítési limit: 10.000 eFt/kár és 30.000 eFt/év

A felelősség biztosítást az MKSZ csak akkor tudja biztosítani, ha a verseny időpontja előtt legalább 15 nappal megtörténik a hivatalos versenybejelentés!

További információ a biztosításról:
Kovács Károly l EUB kapcsolattartó l biztositas@bringasport.hu l +36 20 952 5954

A versenyszervezői regisztráció csak EGYSZERI ALKALOMMAL SZÜKSÉGES!

Az alábbi űrlap segítségével teljesíthető a versenyszervezői regisztráció, melyet követően a megjelölt kapcsolattartó az adatok ellenőrzése után legkésőbb 72 órán belül hozzáférést adunk a honlap versenyszervezőknek szóló zárt felületeihez a kapcsolattartói e-mail címére.

Amennyiben módosulnak a versenyszervezői adatok, akkor kérjük jelezni a versenynaptar@bringasport.hu címen!

Csak regisztrált versenyszervezőknek!

VERSENYMÓDOSÍTÁS

Csak regisztrált versenyszervezőknek!

'Fel a tetejéhez' gomb