Bíróknak

MKSZ BÍRÓI LICENC 2019

Megújult a bírói licenc igénylő nyomtatvány, mely mostantól elektronikusan kitölthető. A linkre kattintva a Word sablont letölthető, a fájl megnyitása után az adatokat kérjük a licencigénylő lapon számítógéppel kitölteni, majd kinyomtatni. Az eredeti példányt az MKSZ Irodába a 1027 Budapest, Kacsa u. 15-23. címre eljuttatni, valamint a licenckártyára kerülő fényképet elküldeni BÍRÓ_Vezetéknév_Keresztnév.jpg formátumú fájlnévvel a licenc@bringasport.hu címre.

Normál eljárásban a hiánytalanul leadott igénylés esetén a licenc nyilvántartó rendszerben való rögzítésének és a licenc kártya legyártásának határideje 5 munkanap!

Felhívjuk a figyelmét, hogy az engedélyek kiadása kizárólag abban az esetben lehetséges, ha

  • a licenc igénylő lap pontosan, olvashatóan és hiánytalanul kitöltve, eredeti példányban lett leadva az szövetség részére, valamint
  • a licenc ára kiegyenlítésre került.

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöksége az alábbi díjtételeket határozta meg:

Versenybírói/biztosító motoros licenc 1 000 Ft
Gyorsított licenc kiadás (72 óra alatt) 10 000 Ft
Sürgősségi licenc kiadás (24 óra alatt) 20 000 Ft
Általános licenc pótlási díj (10 napon belül) 1 500 Ft

A licenc kártya kiváltása hazai versenyekhez nem kötelező, mivel a honlap licenc ellenőrzője segítségével, valamint a bírók által használt listák segítségével érvényessége ellenőrizhető, ezért a licenc kártya csak külföldi versenyekhez szükséges feltétlenül. A kártyagyártás költsége ezért csak fizikai kártya igény esetén fizetendő. A versenyzői licenc kártya átvehető személyesen az MKSZ Irodában vagy kérhető a postázása is – a postaköltséget rendelésenként számítjuk fel, nem a licencek darabszáma alapján.

Kártya gyártási díj 500 Ft
Postaköltség 440 Ft

A bírókra a versenyzőkkel megegyező tartalmú biztosítás vonatkozik, ezért a versenyzőknek szóló információs oldalon található a részletes leírás.

További információ a licencről:
Csepregi Hédi l +36 30 799 3931 I licenc@bringasport.hu

 

A belső bírói dokumentumok jelszó birtokában megtekinthetők az alábbi gombra kattintva:

BÍRÓI DOKUMENTUMOK

 

Back to top button
Close
X
X