Bíróknak

BÍRÓI LICENC

A linkről a szükséges Word sablont automatikusan letölti a böngésző, a fájl megnyitása után az adatokat kérjük a licencigénylő lapon számítógéppel kitölteni, majd kinyomtatni és aláírni. A licenc igénylő nyomtatványt kérjük beszkennelve a fotóval (Vezetéknév_Keresztnév.év.jpg formátumú fájlnévvelegyütt a [email protected] email címre elküldeni.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az engedélyek kiadása kizárólag abban az esetben lehetséges, ha:

  • a licenc igénylő lap és a fotó pontosan és hiánytalanul kitöltve lett elküldve emailben a szövetség részére

Normál eljárásban a hiánytalanul leadott igénylés esetén a licenc nyilvántartó rendszerben való rögzítésének és a licenc kártya legyártásának határideje 10 munkanap!

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöksége az alábbi díjtételeket határozta meg:

Versenybírói/biztosító motoros licenc 1 000 Ft
Gyorsított licenc kiadás (3 munkanap alatt) 10 000 Ft
Sürgősségi licenc kiadás (1 munkanap alatt) 20 000 Ft

A licenc kártya kiváltása hazai versenyekhez nem kötelező, mivel a honlap licenc ellenőrzője segítségével, valamint a bírók által használt listák segítségével érvényessége ellenőrizhető, ezért a kártya csak külföldi versenyekhez szükséges feltétlenül. A kártyagyártás költsége ezért csak fizikai kártya igény esetén fizetendő. A licenc kártya átvehető személyesen az MKSZ Irodában vagy kérhető a postázása is – a postaköltséget rendelésenként számítjuk fel, nem a licencek darabszáma alapján.

Kártya gyártási díj 500 Ft
Postaköltség 440 Ft

A licenchez a versenyzőkkel megegyező tartalmú biztosítás jár, ezért a biztosításról a versenyzőknek szóló információs oldalon található a részletes leírás.

További információ a licencről:
Csepregi Hédi l +36 30 799 3931 I [email protected]

A belső bírói dokumentumok jelszó birtokában megtekinthetők az alábbi gombra kattintva:

BÍRÓI DOKUMENTUMOK

Back to top button
Close
Close