HirdetésKométa UP versenysorozat

Alberto Contador és Ivan Basso ismét Magyarországon jártak!

A Kométa jóvoltából Alberto Contador és Ivan Basso fogadta a „Bringázz a Munkába” kampány legjobban teljesítő cégeinek képviselőit! A sport legendák csupán egy villámlátogatásra érkeztek Magyarországra Fran Contador kíséretében, aki az Alberto Contador Alapítvány és a Kometa Cycling Team vezetője.

“Vidd be kedvenced a munkahelyre!” – ezzel a felhívással indult május 6-án a tizenhatodik Bringázz a munkába! kampány, mely május 31-ig tartott. A kampány célja az volt, hogy megmutassa, milyen könnyen, gyorsan és szabadon lehet közlekedni – akár munkába is járni – bringával, és ezzel növelje a kerékpározók számát a mindennapokban. A kampány megálmodói szerették volna elérni, hogy minél többen üljenek nyeregbe azok közül is, akik eddig más módokon jártak be a munkahelyükre. A munkába bringázók között értékes nyereményeket sorsoltak ki, az pedig már csak egy hozzáadott meglepetés volt a végén, hogy a legjobban teljesítő cégek képviselői találkozhattak a kerékpározás igazi bajnokaival. Idén ősszel is lesz Bringázz a munkába! kampány, szeptember 9-22. között.

„Általánosságban én úgy gondolom, fontos, hogy a kerékpározás már gyermekkortól az életünk részévé váljon. Aki kiskorában megtanul kerékpározni, az nagyobb valószínűséggel fogja használni felnőtt korában is. Később már nehéz motiválni a felnőtteket, hogy kerékpározzanak, illetve a városok infrastruktúrájától is függ, hogy hol, mennyire lehetséges kerékpárral közlekedni a mindennapokban! Egy ilyen kezdeményezésnek azonban rengeteg pozitív hatása van, hiszen előjöhet a versenyszellem, van egy plusz motiváció és közben az életmódnak, környezettudatosságnak is jót tesz, ha bringával közlekednek a munkába!” –kommentálta Alberto Contador, hétszeres Grand Tour győztes a Bringázz a Munkába kampányt!

A legjobban teljesítő vállalatok delegáltjai együtt ebédelhettek és beszélgethettek Alberto Contadorral és Ivan Bassoval. A meglepetés találkozó megálmodója Giacomo Pedranzini, a Kometa 99 Zrt. vezérigazgatója volt, aki örömmel támogatja az egészséges életmódot elősegítő kampányokat:

„A Kométa szeretné motiválni az embereket hogy egészséges életmódot folytassanak a megfelelő étrend és a sport ötvözésével!  Szabadidőben sportolásképpen kerékpározni remek dolog, de bringával menni a munkába autó helyett még szebb, hiszen a saját egészségünk mellett a környezetet is védjük. Akinek fontos a megfelelő életvitel, annak fontos a jó minőségű és finom ételek fogyasztása! Ez még egy okkal több, hogy a Kométa termékeket válasszák az emberek!

Alberto és Ivan a legjobb nagykövetek számunkra, hiszen igazi bajnokok, akik valóban motiválhatják az embereket és különösen a fiúkat a kerékpár használatára! Fontos jó példát mutatni. A Kométának van egy mottója: „A szavak repülnek a jó példa magával ragad!”

Múlt héten Ivan Basso Dina Márton csatlakozását is bejelentette a Kometa Cycling csapatához, így Márton lesz az első magyar versenyző az Alberto Contador Alapítvány kontinentális alakulatában. Alberto és Ivan hamarosan ismét Magyarországra látogatnak majd, csapatuk Tour de Hongrie-s szereplése kapcsán.

Forrás
Forrás: Faster Promotion

Kapcsolódó hírek

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back to top button
Close
Close
X
X