MKSZ hírek

Ingyenes újraélesztési ismeretek tanfolyam

Tisztelt Sportszakemberek!

Az Országos Sportegészségügyi Intézet vezetése fontos feladatának tartja, hogy minél több ember számára biztosítsa az újraélesztési ismeretek elsajátítását. Az elmúlt években egyre több, laikusok által végzett, eredményes újraélesztésről kaptunk hírt, amely megerősít szándékunban. Intézetünk 2018-ban is folytatni kívánja a korábbi évek gyakorlatának megfelelően, az egészségügyi képzettséggel nem rendelkező, a sportéletben tevékenykedő sportszakemberek újraélesztési ismereteinek bővítését.

Az újraélesztési tanfolyam keretén belül a résztvevők megismerkednek az újraélesztés legújabb elméletével és gyakorlatával, az elsajátított tudásról gyakorlati bemutatón adnak számot. A tanfolyam elvégzését oklevéllel igazoljuk.

Szövetségük munkatársai és sportszakemberei az alábbi tanfolyami időpontok közül választhatnak:

  • november 14 szerda
  • november 22. csütörtök
  • november 26. hétfő
  • november 30. péntek
  • december 5. szerda
  • december 13. csütörtök
  • december 21. péntek

A tanfolyam elméleti és gyakorlati oktatási helyszíne: az Országos Sportegészségügyi Intézetben (1113 Budapest, Karolina út 27.), 9-13 óra között.

A tanfolyamon való részvételt térítésmentesen biztosítjuk munkatársaik számára. Kérjük a tanfolyami jelentkezéseket a seszmo@osei.hu címre küldjék, legkésőbb a tanfolyam időpontját megelőzően 10 munkanappal. A jelentkezés során kérjük nevük mellett adják meg telefonszámukat és e-mail címüket is, amelyen tájékoztatjuk a részletes programról.

Dr. Toman József VKESZ igazgató

Kapcsolódó hírek

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back to top button
Close
Close
X
X