Triál

Magyar versenyzők a triálozás őshazájában

Május elején két UCI Világbajnok érkezik Ceglédre!

A Hegeshow csapat által szervezett külföldi edzőtábornak köszönhetően, a 37  főből álló magyar csapat 6 napon keresztül járta végig Spanyolország ikonikus triál parkjait, ahol a magyar utánpótlás és felnőtt versenyzőkkel a legjobb edzők foglalkoztak.

Az első két napon a többszörös világbajnok Cesar Canas tartott vezetett edzéseket a La Poma Bike Parkban. A harmadik napon a srácokat Sergi Llongueras, a 2019-es szezon világbajnoka segítette az Órrius Trial Parkban. Nagy meglepetésre itt találkoztak Dani Baronnal (2022-es VB. 2. helyezett) és csapatával, akik kivétel nélkül kategóriájuk legjobbjai közé tartoznak.

Az utolsó vezetett edzésre Vic városában került sor, ahol a 2022-es szezon világbajnoka, Eloi Palau irányította a versenyzőket. Egyúttal betekintést nyerhettek a srácok az ottani triál akadémiába, ami 180 versenyzővel működik. Eloi nagyon profi módon dolgozott, videózta a fiúkat, és a mozdulataik kilassításával mutatta meg számukra a megfelelő testpozíciót, emellett elmagyarázta azt a technikát, amit a világon csak néhányan használnak profi szinten!

Május első hétvégéjén Magyarországon is nemzetközi edzőtábort rendezünk, hiszen Hege munkájának köszönhetően 2024-ben ellátogat hozzánk két világbajnok is. A táborban a magyar és külföldről érkező versenyzők szakmai felkészülését a tizenegyszeres UCI Világbajnok Jack Carthy és a korábbi Junior Világbajnok Charlie Rolls felügyeli majd.

A táborba jelentkezni az alábbi linken található űrlap kitöltésével lehetséges:

Trial Force Nemzetközi edzőtábor 2024

'Fel a tetejéhez' gomb