Terem

Osztrák világkupán szerepeltek művészkerékpárosaink

Június 15-én rendezték az idei második művészkerékpár világkupa fordulót Ausztriában Hehenemsben. 11 nemzet, 37 versenyszám, amelyből a Magyarok négy versenyszámban képviseltették magukat, 5 versenyzővel.

Női páros kategóriában a Bokodi SE, Schön Martin versenyzői, Pőhr Anita és Sárközi Anna, az első fordulóhoz hasonlóan, egy tiszta és szép gyakorlatsorral, a 6. helyen végeztek. Szintén Bokodról, Marosi Áron, az előző fordulóhoz képest, sokat javítva a kivitelezésén, a 7. helyen zárt.

Az RMTK SE versenyzői közül, Hugyecz Zsófia és Varga Csaba mérettették meg magukat. Zsófi, a megszokottnál egy kicsit több hibával, a 11. helyen végzett. Az induló pontszámok alapján a 9. helyet is elcsíphette volna, de még csak a szezon felénél járunk, így innen van feljebb.

Csaba pedig az 5. helyet szerezte meg, amivel hozta a kötelezőt. Úgy látszik, hogy a kivitelezés talán az egyik legjobb volt, de becsúszott 2 hiba. Ez csak annyit jelent számára, hogy az eddigi egyéni csúcsánál is van több ebben a gyakorlatban. A cél az év végi összetett 3. helyezés, amihez eddig jól alakult a szezon első fele.

Az elmúlt 2 verseny helyezései alapján összetettben az eredmények:

  • Pőrh Anita és Sárközi Anna: 6. hely
  • Marosi Áron: 7. hely
  • Hugyecz Zsófia: 9. hely
  • Varga Csaba: 5. hely

A következő forduló augusztusban kerül megrendezésre Hong Kongban, addig pedig még vár a válogatott csapatra egy edzőtábor és verseny Szlovákiában.

EREDMÉNY

'Fel a tetejéhez' gomb