Szabadidős sportkártya

1.990 Ft

Cycling for All (C4A) szabadidős licenc

Nem „igazi” licenc, tehát nem a sporttörvény értelmében vett versenyengedély, ami sportolói jogviszonyt tanúsít, hanem egy szabadidős kártya, ami bizonyos szolgáltatások igénybevételére jogosít. Az MKSZ kártyával szolgáltatásokat szeretnénk nyújtani, valamint közösséget szeretnénk építeni, identitást, életformát szeretnénk a vele kifejezni.

A szabadidős sportkártyát csak postán keresztül lehet átvenni ajánlott levélben, ami 440 Ft-os plusz postaköltséggel igényelhető.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
Kategória:

A „licences” versenyzőtől a szabadidős sportoló abban különbözik, hogy nem feltétlenül van klubja, és a versenyeken nem a bajnoki eredmény vagy a ranglista helyezés megszerzése céljából áll rajthoz, hanem önmagáért, a versenyzés élményéért. A szabadidős sportoló nem azon töri a fejét, hogy hogy fog a bajnokságban minél jobb helyen végezni, hanem az alapján állítja össze az éves versenyzési tervét, hogy melyik versenyen van kedve részt venni.

A szabadidős sportkártyával igényelhető a BringaSport Áruházban külföldi utasbiztosítás a kártyabirtokosnak és a vele utazó kísérőnek, emellett éves alap baleset-biztosítást is tartalmaz. Fokozatosan újabb kedvezményekkel fogjuk bővíteni a kártyához kapcsolódó szolgáltatásokat.

 

Close
X
X