Külföldi utasbiztosítás

380 Ft

Baleset, betegség és poggyász, felelősséggel kombinált biztosítás külföldi utazásokhoz 380 Ft/nap áron. Igénybe vehetik az MKSZ által kibocsátott licenc és  szabadidős sportolói kártya  tulajdonosok. A biztosítás időtartama nem haladhatja meg a 30 napot.Kategória:

Tájékoztató a külföldre utazók részére rendelkezésre álló biztosításról

Az MKSZ által az EUB Biztosítóval kötött egyedi megállapodás keretében az EUB Biztosítótól BBP (baleset, betegség és poggyász) felelősséggel kombinált biztosítást kínál a külföldre utazó MKSZ versenyengedéllyel rendelkező sportolóknak/ kísérőknek / versenybíróknak, valamint a szabadidős sportolói kártyával rendelkezőknek a kiutazásuk idejére 380 Ft/nap díjért, ha a biztosítási igény az utazás megkezdése előtt 48 órával benyújtásra kerül, eltérő esetben nem lesz érvényes a biztosítás.

A biztosítás a megrendelést követően a biztosító ügyintézése után külön e-mailben kapott biztosítási igazolás birtokában érvényes, ezért amennyiben valamilyen oknál fogva nem érkezett meg a visszaigazolás 24 órán belül a kötvényszámmal, akkor keressék az alul olvasható elérhetőségeken Kovács Károlyt!

A biztosítás időtartama nem haladhatja meg a 30 napot. 30 napon túli kint tartózkodás egyedi engedélyhez kötött. Az elbíráláshoz 1 hét szükséges. Ezért kérjük, hogy az utazás előtt 7 nappal jelezzétek biztosítási igényeteket.

Az MKSZ EUB-nél lévő keretszerződése Magyarországon életvitelszerűen élő versenyzőkre, szabadidőkártyával rendelkező amatőr sportolókra és kísérőikre, kerékpározás közben bekövetkezett baleseti káraira terjed ki. A fedezet 30 napnál nem hosszabb kint tartózkodásra vonatkozik. A biztosítási szolgáltatás további feltétele, hogy a biztosított rendelkezzen Magyarországon társadalombiztosítással.

A biztosítási szolgáltatásokra vonatkozó szabályok a nap 24 órájában, a világ bármely országában bekövetkezett biztosítási eseményekre érvényesek, a részletes leírás a biztosítási szolgáltatásokról itt:

EUB Szolgáltatás táblázat MKSZ

További információ a biztosításról:
Kovács Károly l biztosítási kapcsolattartó l biztositas@bringasport.hu l +36 20 952 5954

Back to top button
Close
Close
X
X