Külföldi utasbiztosítás

380 Ft

Baleset, betegség és poggyász, felelősséggel kombinált biztosítás külföldi utazásokhoz 380 Ft/nap áron. Igénybe vehetik az MKSZ által kibocsátott érvényes licenc és  szabadidős sportolói kártya  tulajdonosok. A biztosítás időtartama nem haladhatja meg a 30 napot, a biztosítási igényt az utazás megkezdése előtt 48 órával be kell nyújtani, eltérő esetben nem lesz érvényes a biztosítás!


Kategória:

Tájékoztató a külföldre utazók részére rendelkezésre álló BBP biztosításról

Az MKSZ által az EUB Biztosítóval kötött egyedi megállapodás keretében az EUB Biztosítótól BBP (baleset, betegség és poggyász) felelősséggel kombinált biztosítást kínál a külföldre utazó MKSZ versenyengedéllyel rendelkező sportolóknak/ kísérőknek / versenybíróknak, valamint a szabadidős sportolói kártyával rendelkezőknek a kiutazásuk idejére 380 Ft/nap díjért, ha a biztosítási igény az utazás megkezdése előtt 48 órával benyújtásra kerül, eltérő esetben nem lesz érvényes a biztosítás.

24 órás fedezet: a biztosítási szolgáltatásokra vonatkozó szabályok a nap 24 órájában, a világ bármely országában bekövetkezett biztosítási eseményekre érvényesek.

További információ a biztosításról:
Kovács Károly l EUB kapcsolattartó l biztositas@bringasport.hu l +36 20 952 5954

'Fel a tetejéhez' gomb