Cyclo-cross

Iszkaszentgyörgy következik a Cyclo-cross Magyar Kupában

Vasárnap Iszkaszentgyörgy ad otthont a soron következő Cyclo-cross Magyar Kupa fordulónak. A szervezők az egész pályát beköltöztették a kastély területére, sok helyen módosult a nyomvonal és változott a pálya iránya is. Az erdei szakasz könnyű lejtős részeit most fordítva kell majd kitekerni és a park füves területe sem lesz könnyű feladat idén sem. Igazi erőpályára számíthatnak majd a versenyzők.

A reggeli nevezésnél a támogatók jóvoltából kisebb rajtcsomaggal várják majd az érkezőket, illetve minden U9-es versenyzőt kihívnak a díjátadásnál és érem, valamint ajándékcsomag díjazásban részesülnek. Minden kategória első három helyezettje az érem mellé szintén a támogatók jóvoltából díjcsomaggal térhet majd haza. Valamennyi UP versenyző nevezése díjtalan az MKSZ támogatásának köszönhetően.

Lesznek kiállítók, lesz büfé kézműves hamburgerrel és egyéb finomságokkal, valamint kürtöskalács várja az ínyenceket.  A verseny napjáig még esni fog az eső, ami igazán jót tesz majd a pályának és hétvégére jó időt jósolnak. Minden adott tehát egy jó versenyhez.

2021vas07novEgész napGarmin Trail Zone Magyar KupaIszkaszentgyörgy - KastélySzakágCyclo-crossKategóriaMKSZ Magyar Kupa

'Fel a tetejéhez' gomb