BMX Freestyle

Horvátországban edzőtáboroznak a freestyle BMX-esek

🇵🇾 Eszék-Edzőtábor 1. Nap 🇭🇷
Péntek reggel a budapesti találkozó helyről indult az akkor még 14 fős csapat 2 busszal. A pécsi Ábel testvérek felvétele és egy gyors ebéd után hamar meg is érkeztünk a pályára, ahol a helyi média képviselői, és Eszék alpolgármestere köszöntött minket. Néhány fénykép és interjú után a magyar riderek magukra öltötték mezüket és elkezdtek ismerkedni a pályával. Az időjárás remek volt, napnyugtáig 18-20 fokos hőmérsékletben zajlott a gyakorlás. Ezt követően elbuszoztunk a szállásra, ahol a vacsorát követően némi eligazításban részesültek a jelen levők, és elfoglalhatták szállásukat 2 ágyas szobákban.
A mai napon kezdetét veszi a komoly edzésmunka, kíváncsian várjuk, hogyan bírja majd a terhelést a hazai sport krémje!

🇵🇾 Eszék edzőtábor 2. Nap 🇵🇾
Reggelire akkora “szendvics”-ekkel és egy ajándék pizzával fogadtak minket hogy néhány meg sem bírták enni. A pályára ma már bringával gurultunk ki, a szállástól mindössze pár percre van.
A délelőtti gyakorláson csapatokra lettek osztva a résztvevők, és az edzők által meghatározott szempontokra odafigyelve fejlesztették tudásukat. Motiválják egymást, látszik az együtt-bringázás pozitív hatása. Délben elmentünk ebédelni, majd vissza a pályàra, folytatódott a munka.
Sajnos délután sokszor szemerkélt az eső, végül úgy rákezdett, hogy el kellett jöjjünk. Alkalmazkodva a helyzethez a szálláshelyen birtokba vettük a kinti társalgót, ahol a verseny felkészülés, és a helyes sportolói / válogatott attitűd témakörökről beszéltünk.
Reméljük több szerencsénk lesz az idővel!

Pichler Róbert

Mutass többet

Kapcsolódó hírek

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
X
X