Triál

Az idei első hazai triál versenyt Győrben rendezték

A GRANDIS Trial Show Magyar Kupa versenyre közel 70 nevező érkezett Magyarországról és a szomszédos országokból. A nemzetközi esemény idén is győri Árkádban lett megszervezve, 4 pályát a parkolóban, egyet pedig az Árkádon belül alakítottak ki a szervezők.

A szekciók betonelemekből, kábeldobokból, raklap és fa akadályokból kerültek megépítésre. Összesen 12 kategória került meghirdetésre, melyek között helyet kapott az összes UCI kategória, valamint további olyan kategóriák, amik lehetőséget biztosítanak a teljesen kezdő és a hobbi szintű versenyzőknek egyaránt. Az építő stáb és a bírói csapat remek munkájának köszönhetően izgalmas és változatos szekciókon mérhették össze tudásukat a versenyzők az év első hazai versenyén.

A verseny különlegessége volt, hogy az öt szekció közül egy az Árkádon belül a bevásárló központ közepén található szökőkút fölött volt felépítve. A helyszínen több mint 700 néző kísérte végig a döntő pillanatait, az egész napos látogatók száma pedig elérte a több 1 000 főt.

EREDMÉNY

2024szo27ápr09:00GRANDIS TRIÁL SHOW MAGYAR KUPAGyőr - Árkád bevásárlóközpontSzakágTrialKategóriaMKSZ Magyar Kupa

'Fel a tetejéhez' gomb