Hirdetés

Fitness Konferencia októberben kerékpáros szekcióval

Synlab Just Clear Fitness Konferencia

Október 7-8-án ismét megrendezésre kerül a nagysikerű Fitness Konferencia, mely a sporttudomány és az edzői szakma kiváló ötvözetét nyújtja a Hungarian Functional Fitness Federation szervezésében. A korábbi években Siófokon tartott szakmai rendezvénynek idén a budapesti Marriott Hotel ad otthont, és újdonságként többek között egy kerékpáros szekció is helyet kap a programban, melynek tervezett előadói között szerepel például Csielka Márk (Vas Kata Blanka és Valter Attila erőnléti edzője) és Kusztor Péter (Team Novo Nordisk) is. További előadók szervezés alatt!

Immáron tradíció, hogy ősszel összehívjuk a szakma kiemelkedő alakjait, hogy közösen fejlődjünk! Idén sem lesz ez másképp: a legnagyobb hazai fitness szakmai konferenciáját rendezzük meg, ezúttal Budapesten! Cél, hogy kiemelkedő szakemberek előadásával merülhessenek el a résztvevők a fitness világában. Minden évben egyre nagyobb eseménnyé duzzad a kezdeményezés, mely ebben az évben is tartogat majd újdonságokat!.

A rendezvény egy regisztrációval egybekötött networkinggel indul, mely a Marriott által biztosított környezetben biztosan egy nagyon eredményes és hasznos kezdésnek ígérkezik. Reggel 08:30-kor várunk szeretettel egy napindító kávéval, ahol már a szakma legnevesebb képviselőivel, a legjobb edzőkkel, szakemberekkel és sportvezetőkkel való networking indítja az eseményt! Itt alkalmad lesz olyan kapcsolatokat teremteni, vagy felfrissíteni, amik egy ilyen mérvű és rangú rendezvénynél az egyik legizgalmasabb lehetőség, szóval semmiképpen se hagyd ki, hiszen aki számít, az már itt indítja a napot!

Lehetőséget szeretnénk biztosítani nagyobb körben is az előadásokra, hogy minél szélesebb réteget szólíthassunk meg  újdonsággal, szakmaisággal: Célunk, a fitness különböző területeiről szakemberek megszólaltatása a leginkább aktuális témákban. Valamint az egységes irányvonalon való közös előrelépés, amihez hozzátartozik, hogy a tudomány jelenlegi állását illetően a legfrissebb trendekkel ismerkedhessünk meg. Ennek megfelelően több szekciót építetünk fel, melyek természetesen itt-ott összefüggnek és nem teljesen különválaszthatóak egymástól. Hamarosan ezt is közzétesszük!

Nem csak edzőkhöz szólunk! Várunk mindenkit, akit mélyebben érdekel, merre tart ez a szegmens! A konferencián minden évben a kiválasztott szakemberek a legfontosabbnak tartott újdonságokat dolgozzák fel a edzések területén. Az erőedzésben, kondicionálásban és kiegészítő szolgáltatásokban érdekelt sportszakemberek és érdeklődők naprakész információkat adhassanak egymásnak a tudomány jelenlegi állásáról.

Emellett a konferencia kiváló alkalom, hogy egy interaktív rendezvényen megismerjétek egymást és kapcsolatot építsetek. Állóképesség, gépes edzőtermek, funkcionális edzés, személyi edzés fitness, kondicionálás, erőedzés, crossfit, vagy akár sportkulbok képviselői – célunk, hogy minden terület képviselője lehetőséget kapjon arra, hogy a tapasztalataikat megoszthassák egymással, közösen épülhessenek, s végül mindenki gazdagabban keljen másnap, plusz információkkal. Emellett a kapcsolat szolgáltatások is megjelennek, hogy teljessé tegyék a palettát: képző intézmények, táplálékkiegészítés, teljesítmény fokozás, fizioterápia, dietetika. Mind-mind olyan témakör, melyek információival komplexebbek lehetünk mindannyian. Nem beszélve arról, hogy a különböző szegmensekből érkező sportolók pontosabb képet kaphatnak a többiekről, ami kohéziót tud teremteni, s remélhetőleg előrébb visz mindannyiónkat.

Belépők Ár
Hétvégi jegy (mindkét napra) – early bird szeptember 1-ig 9.900.-
Hétvégi jegy (mindkét napra) 14.900.-

Amennyiben bármilyen kérdésed merül fel, vagy bővebb információkat szeretnél, írj az hello.hf3@gmail.com címre.

A konferencia programja és a regisztrációs felület elérhető a https://hf3.hu/szakmaikonferencia/ címen, a BRI118 kuponkód használatával 20% kedvezménnyel!


KERÉKPÁRSPORT KONFERENCIA

A budapesti Marriott Hotelben megrendezett 2 napos Synlab-Just Clear Fitness Konferencia betétprogramjaként kerül sor október 7-én, szombaton délután a kerékpársport szekcióra, amely az idei rendezvény egyik újdonsága.

A sportszakmai fórum programja:

 • 15.25 – 15.50 “Edző – sporttudomány – edzőképzés”
  Előadó: Fülöp Tibor, a Német Kerékpáros Szövetség (BDR) A-licences edzője, a Magyar Kerékpáros Szövetség oktatási és sporttudományi koordinátora.
 • 15.55 – 16.20 “A hőmérséklet – ellenség vagy barát?”
  Előadó: Garas Attila IRONMAN és ITCA licences triatlon edző.
 • 16.25 – 16.50 “Egyes típusú cukorbetegséggel működik-e az élsport?”
  Előadó: Kusztor Péter, a Team Novo Nordisk UCI ProTeam versenyzője.
 • 16.55 – 17.05 SZÜNET
 • 17.05 – 17.30 “Profizmus a modern kerékpársportban”
  Fülöp Tibor vendége Dér Zsolt UCI Level3 kerékpáros edző, országúti szövetségi kapitány.
 • 17.35 – 18.00 “A kerékpáros erőfejlesztés specifikumai”
  Előadó: Csielka Márk UCI Level2 kerékpáros edző, Vas Kata Blanka és Valter Attila erőnléti edzője.
 • 18.05 – 18.30 “Mértékegységek, számok, elvárások az utánpótlás és versenysportban”
  Előadó: Nagy Zsolt UCI Level2 kerékpáros edző.

'Fel a tetejéhez' gomb