Triál

Győrben rendezték a Triál OB-t

Szeptember 3-án szombaton az év kiemelt triál versenyét a Grandis Trial Show Országos Bajnokságot szervezték meg a győri Árkád belterén és parkolójában. A Trial Show Hungary csapata az ország első olyan triál versenyét szervezhette meg, ahol szekció egy bevásárló központ közepén lett megépítve. A triál szakággal karöltve hazánkban első alkalommal UCI nemzetközi utánpótlás – Poussin, Benjamin, Minime és Cadet – kategóriákat vezettek be, ahol sok tehetséges utánpótlás versenyző mérettette meg magát.

A színvonalas eseményen Leier által biztosított mélyépítő betonos, térköves, téglás, EON által biztosított kábeldobos, villanypóznás és a Green Pallet Kft. által biztosított raklapos pályákból épültek fel szekciók. Az esemény különlegessége volt, hogy az öt szekció közül egy az Árkád bevásárló központjának a közepén lett felállítva.

A főszervező Végh András – George KSE nagy örömére Szlovákia UP versenyzői is rajthoz álltak, ami még színesebbé tette a hazai versenyzőkből álló UP kategóriákat. Fokozott izgalommal telt minden kategória, hiszen ezen a versenyen dőlt el, hogy ki lesz 2022 nemzeti bajnoka. Szenzációs hangulattal telt az egy óra időtartamú Elit 26″ döntő, ahova a selejtező alatt 4 legjobban teljesített rider jutott be. A döntősöket rangsor szerint egymás után kísérte végig az esemény nézőközönsége a nehezített super elit szekciókon, amely végül az Árkádban fejeződött be hatalmas szurkolással és remek hangulattal.

A sporttal először találkozó kerékpárosoknak is indítottak kategóriát. Az OPEN pályákon a teljesen kezdő biciklisek triálozhattak magasság nélkül, egyensúly alapú szekciókon, ahol akár egy hétköznapi bringával, vagy MTB-al is el lehetett indulni.

Nagy köszönettel tartoznak a szervezők a partnereknek, hiszen akik nélkül nem jöhetett volna létre:

EREDMÉNY

2022szo03szepEgész napGRANDIS TRIAL SHOW OBGyőr - Árkád bevásárlóközpontSzakágTrialKategóriaMKSZ Országos Bajnokság

'Fel a tetejéhez' gomb