Cyclo-cross

Cyclo-cross Magyar Kupa tudnivalók

Október 24-én kezdetét veszi a Magyar Kerékpáros Szövetség 2021-2022-es Cylco-cross Magyar Kupa sorozata.

Az öt fordulóból álló szezon első állomása az a Kazincbarcika lesz, ami a szakág egyik legrégebbi versenyhelyszíne. Sajnos az elmúlt év pandémiás szabályozásai nem tették lehetővé a tavalyi versenyt, de most egy új pályával várja majd a crossosokat a város. A második fordulót a festői Iszkaszentgyörgy kastélykertjében rendezik, majd ezt követően az Alföldre, Ballószögre, onnan pedig Zalaegerszegre látogat a mezőny. A Magyar Kupa sorozat záró fordulójának Budapest ad majd otthont, az Újlaki Uszoda és Strand területén.

A szezon végén minden korcsoport legeredményesebb versenyzője elnyeri a Magyar Kupa győztes címet. A Magyar Kupa sorozaton U19 korosztállyal bezárólag az utánpótlás versenyzők nevezése az MKSZ támogatásának köszönhetően DÍJTALAN.

Jó hír, hogy a jelenlegi szabályok értelmében újra visszatérhetnek a hobbi kategória résztvevői is a versenyekre, ráadásul indulásukhoz nincs szükség sem sportkártyára, sem versenyzői licencre, ezen túl minden rendező szeretettel várja azokat a kis versenyzőket az U9-es korcsoportban, akik kipróbálnák magukat a szakágban, nekik szintén nem kell licencet vagy sportkártyát váltaniuk.

Érdemes lesz ellátogatni minden versenyre ugyanis a záró fordulón a sorozat támogatóinak jóvoltából értékes díjak és tárgynyeremények kerülnek majd kisorsolásra azok között, akik mind az öt fordulón részt vettek.

Magyar Kupa fordulók

Nevezés: SPORTORIGO – Cyclo-cross (CX)

 

Szabályok

Sportkártya igénylés

SZABADIDŐS SPORTKÁRTYA IGÉNYLÉS

 

'Fel a tetejéhez' gomb