BMX Racing

BMX Racing Országos Bajnokság volt Veszprémben

Kánikulai meleg, remek hangulat, szépszámú versenyzői mezőny jellemezte a hétvégi kettős BMX racing futamot Veszprémben. A Magyarországon elsőként megépített – és azóta is működő – pálya különleges, hiszen az országban a legmagasabb rajtdombbal, az utánpótlás versenyzők számára ideálisan kialakított akadályokkal és különleges atmoszférával rendelkezik.

A rendező a Veszprémi Spartacus Sportegyesület mindent elkövetett, hogy a rendezvény zökkenőmentessen haladjon, köszönhetően a támogatóknak, MKSZ-nek, Fu-Pu Mix kft-nek, Maxon Motor Hungary, Balatoni-Hangulat, S-Biotech Kft-nek, és természetesen a veszprémi versenyzők szüleinek, hiszen segítségük nélkül nem lett volna sikeres a rendezés. Szintén szeretnék megköszöni a frissen vizsgázott BMX Racing bírák munkáját a rendezvényen és természetesen a versenyzők jelenlétét, hiszen nélkülük nem működne ez a rendszer.

Noha szépszámú kezdő versenyző is rész vett a rendezvényen a futamok színvonala és irama egészen kiváló és rendkívül izgalmas volt. Néhány futamban szinte az utolsó centimétereken dőlt el a helyezések sorsa, tizedmásodperces különbségekkel.

Borbély Ferenc

EREDMÉNY

2021szo26júnEgész napBMX Racing Országos BajnokságVeszprém - BMX PályaSzakágBMX RacingKategóriaMKSZ Országos Bajnokság

'Fel a tetejéhez' gomb