Országút

Utánpótlás országúti bajnokság Tamásiban

A Tamási Kerékpáros Napok égisze alatt zajlott a 2021-es Utánpótlás Országúti Bajnokság. Az U13-as lányokra és fiúkra valamint az U15-ös lányokra a Pincehely-Gyönk útvonalon 14,3 kilométer várt. A haladó fiúk (U15) és a serdülő lányok (U17) 56 kilométert tettek meg a Tamási-Nagykónyi-Iregszemcse-Tamási körpályán. A serdülő fiúk (U17) és az ifi lányok (U19) 85 kilométert, míg az ifi fiúk (U19) 113 kilométert abszolváltak.

Az U13-as lányok korosztályban Klokocs Kata (DKSI Cycling Team) diadalmaskodott, míg a fiúknál Molnár Ágoston (Delta MTB Sopron) volt a legjobb.

A tizenöt éven aluliaknál Zsembery Boldizsár (Superior Racing Team) győzött, a lányok között pedig Mudra Málna (Lotus Cycling Team) kaparintotta meg az aranyérmet.

A tizenhét éven aluli lányok viaskodásából Tóth Réka (Kis-Galya KSE) került ki győztesen, míg a fiúknál Takács Zsombor (Superior Racing Team) gurult át elsőként a célvonalon.

A tizenkilenc éven aluliak között a lányoknál Szöllőssy Eszter (Acélvakond Cycling Team) ünnepelhetett Sáry Boglárka (KSI) és Papp Evelin (DKSI Cycling Team) előtt, a fiúk csatájában pedig Fábián Zalán (Willebrord Wil Vooruit) nyakába került a legfényesebb érem, a második Lepold Zoltán (Green Riders), míg a harmadik Árvai Kristóf (Lotus Cycling Team) lett.

EREDMÉNYEK

2021szo26júnEgész napUtánpótlás Országúti Országos BajnokságTamási - Szín-Ház FestékáruházSzakágOrszágútKategóriaMKSZ Országos Bajnokság

Forrás
Fotó: Vígh Attila
'Fel a tetejéhez' gomb