Triál

Triál tábor Cegléden

Június 19-21. között került rendezték meg a ceglédi triál tábort. A szervezés kezdeti fázisában még Szeged merült fel, mint helyszín, de sajnos a szegedi pálya fenntartója nem engedélyezte a megtartását vírushelyzetre való tekintettel. Megoldást az újonnan épített – éppen a tábor előtt 1 héttel befejezett – ceglédi Trial Force pálya hozott, Hegedűs László felajánlotta, hogy ott tarthassuk a táborunkat. Az esemény előtt a pályán még kisebb átalakításokat eszközöltek, mert a megelőző napokon rendkívül nagy mennyiségű eső esett.

A tábor első napján szervezett edzéseket tartottunk kezdésként. Ebben Hegedűs László és a triál válogatott 2 tagja, Erdélyi Ádám és Kovács Péter segítettek. Miután a közel 2 órás edzést befejezték, az ebédidőt és egy kis pihenést követően következett a második 1 órás levezető edzés, majd a szállás elfoglalása, este pedig triál kvízverseny, zsákbamacska, csapatépítés.

Második nap délelőtt a ceglédi Aquapark vendégei voltunk, ahol különböző lazító gyakorlatokat végeztek a termál részlegen. Itt a kisebb triálosok élvezhették a csúszdaparkot. Az ebédidőt követő 1 órás pihenő után egy komplett triál verseny következett. 4 kategóriával, csapatversennyel, távolugró versennyel. Erről rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk, a versenyt, ahogy minden más hazai versenyt is, a szakági felelős és főbíró, Szalai Miklós vezényelt le. A verseny időtartama alatt a szervezők biztosítottak orvosi felügyeletet!

A tábor utolsó napján már csak egy utolsó, délelőtti, viszont annál kimerítőbb, 3 órás edzésre adott lehetőséget. Ezután ebéd következett, és 14 órára a közelgő esőfelhők miatt a tervezett befejezés előtt lezártuk.

Összegzésképp elmondható, hogy a triál tábor az adott napoktól függően 30 és 40 fő közötti létszámmal egy rendkívül komplex edzési lehetőséget nyújtott mindenki számára. Az utánpótlás is megmutathatta magát, de a verseny legnépesebb kategóriáját a kezdők alkották, de a haladók is megtalálták a szakképzett edzőkben a fejlődési lehetőséget. A tábor alatt az eső szerencsére elkerült minket, így minden nap tudtak edzeni és fejlődni a résztvevők. Rendkívül pozitív visszajelzéseknek köszönhetően már várjuk a következő táborokat!

'Fel a tetejéhez' gomb