Cyclo-cross

Cyclo-cross Magyar Kupa díjátadó és évzáró

Szeretettel meghívunk minden sportbarátot, versenyzőt, versenyszervezőt, egyesületi vezetőt és tagot, a bíró kollégákat, az MKSZ elnökségét, és minden érdeklődőt a cyclo-cross szakág évzáró eseményére, illetve a Cyclo-Cross Magyar Kupasorozat díjátadó rendezvényére, a  BEFUTÓ 3-ra! A BEFUTÓ 3, most már mondhatjuk, hogy szokásos módon, nem csak egy eredményhirdetés lesz, hanem a szakág hazai szezonjának méltó záró eseménye is.

Program részletei:

Dátum: 2019. Február 9. (Szombat)
Helyszín
: Hangár Bistro (1037 Budapest, Hármashatárhegyi út 3 – hangarbistro.hu)

16:30-tól: Érkezés
17:00-tól: Prezentáció a CR szakági tanács által arról, hogy mit terveztünk erre a szezonra, ebből mit sikerült megvalósítani, és mi az, amit a jövőről gondolunk! Ebben a fejezetben várjuk, hogy Ti is elmondjátok a véleményeteket az előző szezonról, illetve elmondjátok az elképzeléseiteket a szakág jövőjéről!
18:00-tól: Magyar Kupasorozat összetett díjátadó esemény.
…majd kötetlen beszélgetés, emlékek, érdekességek  felidézése a 2018/19-es szezonról!

Az időben érkező vendégeket, a készlet erejéig szokásunkhoz híven zsíros és körözöttes kenyérrel, szendvicsekkel és ásványvízzel, rostos üdítőkkel várjuk. A Hangár Bistro csapata és az italos pult a program végéig rendelkezésünkre áll, így bár saját költségen, de szabad a választás az itallapról (fontos, hogy fizetni a Hangár Bistroban csak készpénzzel  tudtok).

Várunk mindenkit sok szeretettel, hogy együtt ünnepelhessük a szakág legjobbjait, és méltóképp zárjuk a 2018/2019-as cyclo-cross szezont!

a CR szakági tanács (Búr Zsolt, Cser Gábor, Szalma Csaba)

Kapcsolódó hírek

Back to top button
Close
Close
X
X