Triál

Triál szakági díjátadó

Január 20-án tartott triál szakági díjátadón adták át a 18 év feletti év triál sportolója díjat a Magyar Kupa összesített díjkiosztó keretében. A díjátadót követően közel 40 fő részvételével megtartásra került a szakág évértékelő-évtervező megbeszélése is.

Az Év Sportolója cím díjazottja 18 év feletti férfi kategóriában: Hegedűs László

Az Év Sportolója cím díjazottja 18 év feletti női kategóriában: Barta Nikoletta

Az MKSZ év sportolója díjkiosztó eseményre egy sajnálatos adminisztrációs hiba következtében a szakágvezető javaslata nem érkezett be a 18 év feletti női és férfi kategóriában, így az MKSZ gálán díjak nem kerültek kiosztásra. A történtek miatt mind a szakágvezető, mind az MKSZ az érintettektől ezúton is elnézést kér és gratulál minden díjazottnak!

A Magyar Kupa összetett rangsor és díjazottjai:

1. Junior Pocsai Richárd
2. Junior Kovács Péter
1. Senior Gugyella István
2. Senior Csereklye Ábrahám
3. Senior Pusztai Sándor
1. Elit 20+26 Leskó József
2. Elit 20+26 Végh András
3. Elit 20+26 Hegedűs László
1. Elite 20″ Csereklye Ábrahám
2. Elite 20″ Hegedűs László

A szakmai kérdéseket napirendre véve a válogatott keretről, 2018-as versenyrendszerről, pályaprogramról, edzőtáborról döntött a triálos közösség. A közel 6 órán át tartó megbeszélésen a szakág hatékonyabb működése érdekében több ismert kerékpáros konkrét feladatok elvállalásával is segíti a szakág fejlődését a jövőben.

A kommunikációs feladatokat a szakág legeredményesebb versenyzője, a 2016-ig nemzetközi versenyeken is részt vevő Hegedűs László vállalta el, aki mindemellet a 2018-as Országos Bajnokság szervezőjeként is aktív szereplője a sportnak.

A nemzetközi versenyek felelősének Fekete Viktort választották, míg a pályaprogram előkészítésében Gugyella István lesz a szakág segítségére.

Ezúton is köszönöm mindenkinek az aktív részvételt, sikerekben és eredményekben gazdag 2018-as versenyszezont kívánok!

Czibere Gyula szakágvezető

'Fel a tetejéhez' gomb