Triál

Hegedűs László ismét megvédte az országos bajnoki címét

BringaSport – 2016.09.22 – Szeptember 17-én került megrendezésre Miskolcon a Pro Trial Magyar Bajnokság és Utánpótlás-nevelés, ahol Hegedűs László (Veres Ördögök SE) ismét megvédte mind a két profi kategóriában magyar bajnoki címét, így már 18 bajnoki címmel büszkélkedhet.

www.facebook.com/VanikZoltanFoto

Eredmények >>
Fotók (Vanik Zoltán) >>

A verseny pályái farönkökből, kábeldobokból, betonhengerekből és különböző magas nehézségi szintű elemekből álltak, ahol egy versenyszámon belül három kört és öt pályát kellett a versenyzőknek teljesíteni. Az első versenyszám, a kis kerékméretű, 20 colos kategória alatt végig esőben kellett a triálosoknak megmutatni tudásukat. Az időjárási nehézség fokozott koncentrációt igényelt, mert az akadályok így veszélyesebbé váltak, nagyobb volt a hibázási lehetőség.

www.facebook.com/VanikZoltanFoto

Az Elite 20″ kategóriában Hegedűs László szerzett magyar bajnoki címet, Majoros János (Nyíregyházi Vasutas SC) lett a második. A versenybeosztás sok időt nem adott a pihenésre, mert rögtön folytatódott a bajnokság a nagy, 26 colos kategória bemelegítése. Az Elite 26″ kategóriában a bajnoki címet itt is Hegedűs László szerezte meg, a második Leskó József (Veres Ördögök SE), a harmadik pedig Majoros János lett.

www.facebook.com/VanikZoltanFoto

“Ebben a versenyszámban már éreztem a fáradtságot, viszont ilyenkor kezdődik a kihívás nálam. Összesen több, mint hat órát bringáztam, versenyeztem egyhuzamban, de az öröm felbecsülhetetlen volt a végén. Mind a két kategóriát sikerült megnyernem, így újabb országos bajnoki címekkel térhettem haza. Ebben az évben ez volt az egyik legfontosabb verseny volt számomra” – összegezte a bajnokság élményeit Hege, a HELL Racing Team triál versenyzője.

'Fel a tetejéhez' gomb