Versenyszervezőknek

Az MKSZ kiemelten fontosnak tartja, hogy lehetőleg minden hazai kerékpáros verseny szerepeljen a versenynaptárában, az egyes események szervezése során elsődleges legyen a sportolók biztonsága, baleset esetén pedig az ellátás biztosítása és gyorsasága. A versenyrendszer szabályos és színvonalas működtetéséből adódó, valamint a felelősségbiztosítás díjaiból következő költségeket a szövetség versenynaptárba kerülési díjak beszedésével finanszírozza, amely a 2018-as évben az elnökség határozata alapján a következők:

  • UCI verseny: 20.000 Ft / nap
  • Magyar Bajnokság: 20.000 Ft / nap
  • Magyar Kupa: 20.000 Ft / nap
  • Ranglista verseny: 10.000 Ft / nap
  • Egyéb verseny: 10.000 Ft / nap

A hivatalos versennyé nyilvánítást és szerződéskötést követően az adott verseny bekerül az MKSZ versenynaptárába, valamint a verseny biztosítóhoz való lejelentését követően létrejön az esemény szervezői és versenyzői felelősség biztosítása.

Kötelezően használandó MKSZ logó:
BringaSport logo VEKTOROS

A versenybejelentés folyamata

A versenybejelentő űrlap eléréséhez minden versenyszervezőnek egyszeri alkalommal ki kell töltenie a Versenyszervezői regisztráció űrlapot, mely a Versenybejelentés fülön érhető el. A kitöltést követően a megjelölt kapcsolattartó az adatok ellenőrzését követően 72 órán belül hozzáférést kap a honlap versenybejelentő moduljához a regisztrált e-mail címére. Az űrlapon benyújtott adatok alapján készülnek el a későbbiekben a versenyekkel kapcsolatos szerződések és ezek alapján jelennek meg a versenyszervezőről szóló adatok a honlap versenynaptár moduljában.

A Versenybejelentés fülön a honlapra való bejelentkezés előtt vendég felhasználóként csak a Regisztráció és a Bejelentkezés pont látható a belépéshez szükséges felülettel, ahol az e-mailben kapott felhasználónév-jelszó párossal lehet a honlap zárt versenyszervezői részéhez hozzáférni. A belépést követően a Regisztráció pont már nem látható és a Versenybejelentő pontban pedig megjelenik a Versenybejelentő űrlap gomb, melynek segítségével bejelenthetők a versenyek.

A Versenybejelentő űrlapon benyújtott információk fognak szerepelni a honlap versenynaptár moduljában a szerződéskötést és a versenynaptárba kerülési díj befizetését, valamint az adatok ellenőrzését követően. Az űrlapon kérjük csak a már biztos információkat írják be, mivel a benyújtott adatok a honlapon való nyilvános megjelenésig a versenykezelő felületen módosíthatók és későbbi esetleges módosítás is kezdeményezhető a megjelenést követően a versenybejelentes@bringasport.hu e-mail címen. Olyan versenyeknél, ahol több szervező van, csak az egy lehetséges főszervező nevében nyújtsák be a bejelentést és a további szervezőket a versenykiírásnál részletezzék.

Az első verseny bejelentését követően jelenik meg az oldal alján a bejelentkezett versenyszervezőknek a Versenykezelő felület. Itt látható a bejelentett verseny neve, megjelenési állapota és a verseny dátuma. A versenykezelőben a nyilvános megjelenésig a ceruza ikonra kattintva még módosíthatók az adatok, ezt követően már csak az MKSZ férhet hozzá a szerkesztőfelülethez, a megjelent adatok módosítása csak a versenybejelentes@bringasport.hu e-mail címen kérhető.

REGISZTRÁCIÓ

Az MKSZ az egy alkalommal szükséges versenyszervezői regisztrációt követően biztosít hozzáférést a versenybejelentő és versenykezelő felületéhez.

VERSENYSZERVEZŐI REGISZTRÁCIÓ

VERSENYBEJELENTÉS

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó a versenyszervezői regisztrációt követően kapott e-mailben található!

Close
X
X