MTB

Hétvégén indul a Pannon Pump Track Kupasorozat

2024-ben folytatódik a Pannon Pump Track Kupasorozat, amely az idei évben nyolc fordulóban, az ország nyolc különböző településén várja a versenyezni kívánó kicsiket, nagyokat, kezdőket, profikat!

A versenyeken történő induláshoz nem szükséges versenyengedély megléte, azonban a résztvevők érvényes licenc birtokában a versenysorozat összetett értékelésében pontokat gyűjthetnek az egyes fordulókban elért helyezésük alapján, így versenybe szállhatnak az év végi összetett helyezésekért is!

A pumpapálya használata rendkívül jól fejleszti az állóképességet, a funkcionális izomzatot, valamint a mozgáskoordinációs képességeket, továbbá az egyes versenynapok alkalmával rengeteg versenytapasztalatot szerezhetnek a résztvevők, mindezek alapján pedig egy kiváló alapozó-kiegészítő műfajról beszélhetünk a Pannon Pump Track Kupasorozat kapcsán. A versenysorozatot örömmel ajánljuk tehát minden lelkes érdeklődőnek, legyen szó kezdőkről vagy profi versenyzőkről!

A szervezők az idei évben az alábbi időpontokban és helyszíneken várják a versenyzőket, edzőket, érdeklődőket:

A szervezők az alábbi kategóriákban várják a résztvevők nevezését:

További információkért javasoljuk Pannon Pump Track Kupasorozat hivatalos weboldalának felkeresését, amely www.pumptrackhungary.hu címen érhető el, valamint itt lehet majd az év során az egyes fordulókra online is könnyedén előnevezni! Felmerülő kérdések esetén a szervezők az info@pumptrackhungary.hu címen érhetők el!

'Fel a tetejéhez' gomb