MKSZ hírek

MOB Fair Play felhívás 2023

A MOB Fair Play Bizottsága pályázatot hirdet „Fair Play” díjak elnyerésére. 2024. február 15-ig várják a javaslatokat arra, hogy kik kapják meg a 2023-as évre vonatkozó Fair Play díjakat. Pályázni a következő kategóriákban lehet:

  1. Fair Play cselekedet
  2. Életmű díj
  3. A Fair Play eszméjének népszerűsítése
  4. Fair Play a szabadidősportban
  5. A sport szolgálatában
  6. Fair Play a művészetben, a tudomány területén

„A MOB Fair Play Bizottság közel hat évtizede díjazza azokat a cselekedeteket, melyek példaértékűek mások számára, melyek követendő mintákat mutatnak meg mindenkinek. Manapság, sajnos, sok negatív, rossz hír jut el hozzánk nap, mint nap. Nekünk az a feladatunk és célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a jóra, a sportszerűségre, az egymás iránti tiszteletre és megbecsülésre. Az eddigi díjazottak és tetteik méltóak voltak a Fair Playhez és annak értékeihez. Bízunk benne, hogy a 2023-as évből is számos jelenet megmaradt az emberekben, nemcsak a világeseményekről, hanem bármilyen egyéb sportversenyekről is. Kérek mindenkit, hogy ha emlékszik rá, és tud ilyen igazi Fair Play cselekedetről, akkor legyen szíves küldje el nekünk. A jelöléseket előzetesen is nagyon köszönjük!” – Dr. Kamuti Jenő, a MOB Fair Play Bizottságának elnöke.

Kérjük, a javaslatok tartalmazzák a Fair Play rövid leírását. Amennyiben fotó, vagy videó is rendelkezésre áll, kérjük azt is küldjék el nekünk. A Bizottság a beérkező jelöléseket értékeli és a legérdemesebbeket díjazásban részesíti.

A pályázatokat szíveskedjenek e-mailen, 2024. február 15-ig, az alábbi címre eljuttatni:

Magyar Olimpiai Bizottság
MOB Fair Play Bizottság
Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 49-51.
E-mail: gabor.deregan@fairplayinternational.org

'Fel a tetejéhez' gomb