Pálya

Pályakerékpár OB a Kőbányai BringArénában!

A Magyar Kerékpáros Szövetség megbízásából 2023. október 14-én (szombaton) és 15-én (vasárnap) a Vuelta Kft. szervezésében kerül megrendezésre a pályakerékpár szakág országos bajnoksága.

Októberben 14-én és 15-én Utánpótlás, Elite és Masters kategóriákban is országos bajnoki trikók találnak gazdára Magyarország első fedett kerékpáros fapályáján. A versenyek szombaton 10:00-tól 17:30-ig tartanak, majd vasárnap 10:00-tól 14:00-ig folytatódnak. Az egyesületek és versenyzőik október 9. (hétfő) éjfélig jelentkezhetnek a nevezési lap kitöltésével, melyet a nevezes@vuelta.hu címre kell visszaküldeniük.

A szurkolók előzetes regisztrációt követően szombat délelőttre, szombat délutánra vagy vasárnapra igényelhetnek belépőt, melynek ára 2.000 Ft. Fizetés a helyszínen készpénzzel és bankkártyával lehetséges. Az igazi fanatikusok 20.000 Ft-ért VIP jegyet is vásárolhatnak maguknak a szombati vagy a vasárnapi programra, mely belépési lehetőséget biztosít számukra a küzdőtérre is. A VIP jegybevétel 50%-a pénzdíjban kerül kifizetésre az U19-es pontverseny dobogósai részére.  

Minden részletes információ (beleértve a versenykiírást, a részletes időrendet, a nevezési lapot, a szurkolói regisztrációs felületeket, a médiaakkreditációt és az önkéntes regisztrációs felületet is) megtalálható a https://bringarena.hu/palya-ob oldalon.

Részletes információk

2023szo14oktEgész napvas15Pályakerékpár Országos BajnokságU17 / WU17 / U19 / WU19 / Elite / Masters 1-2-3-4Budapest - BringArénaSzakágPályaKategóriaMKSZ Országos Bajnokság

'Fel a tetejéhez' gomb