Pálya

Utánpótlás Pálya OB Tamásiban

Július 3-án Tamásiban rendezték meg az Utánpótlás Pálya Országos Bajnokságot, ahol az U11-es korosztály a 200 és az 500 méteres állórajtos, míg az U13-as és az U15-ös korcsoportokat illetően a 200, az 500 és az 1000 méteres állórajtos versenyszámokra került sor.

A 200 méteres állórajtos versenyt az U11-es korcsoportban Storcz-Nagy Réka (Superior Racing Team) és András Péter Patrik (Superior Racing Team), U13-ban Klokocs Klára (DSI Cycling Team) és Kovács Béla (DSI Cycling Team), míg a tizenöt éven aluliaknál Zachár Janka Sára (Velo Run Coffee Sportegyesület), illetve Lónyai Balázs (Kis-Galya KSE) nyerte a rekkenő hőségben, ami nem könnyítette meg a résztvevők dolgát.

500 méteren U11-ben a lányoknál Storcz-Nagy Réka a második aranyérmét szerezte, miközben a fiúknál András Péter Patrik is duplázott, de U13-ban és U15-ben sem történt meglepetés, Klokocs Klára és Kovács Béla, valamint Zachár Janka Sára, illetve Lónyai Balázs is másodszor állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára.

Említett versenyzők – U13 és U15 – 1000 méteren a triplázásra hajtottak, ami össze is jött nekik, Klokocs Klára, Kovács Béla, Zachár Janka Sára és Lónyai Balázs nyakába is a harmadik aranyérmet akasztották.

EREDMÉNY

2023hét03júlEgész napUtánpótlás Pálya Országos BajnokságTamási - Kerékpáros pályaSzakágPályaKategóriaMKSZ Országos Bajnokság

 

'Fel a tetejéhez' gomb