Országút

Országúti szezonnyitó hétvége Debrecenben!

A DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifjúsági Egyesület 2023-ban ismét megrendezi a Hajdú Kupa és Főnix Kupa kerékpárversenyeket! A március 18-19-ei hétvégén emellett sor kerül a Diákolimpia országúti kerékpáros versenyére is.

A szombati nap délelőttje az iskolásoké, a Diákolimpia futamai a 354. sz. úton zajlanak majd.

2023szo18márEgész napORSZÁGÚTI KERÉKPÁROS DIÁKOLIMPIADebrecen - BocskaikertSzakágOrszágútKategóriaMKSZ Akkreditált

A Hajdú Kupa mezőnyversenyeire március 18-án szombat délután kerül sor, ugyancsak a 354. sz. úton, Bocskaikert versenyközponttal. Korosztálytól függően 10, 19, 38 illetve 76 km távon kerül lebonyolításra a verseny. A rendezvény nyílt, kerékpáros licenc nem kötelező! Szeretettel várjuk az igazolt és amatőr státuszú kerékpárosokat egyaránt! Egyedüli megkötés az up. korosztályokban a kerékpár és áttétel szabályok betartása!

A Főnix Kupa kritérium versenyt március 19-én vasárnap tartjuk a Debrecen-Pallag melletti VeloParkban. Ugyanitt scratch és eliminációs futamokat is tervezünk! A nevezések tekintetében aki a Hajdú Kupára nevezett, a Főnix Kupán külön nevezési díj nélkül vehet részt!

A nevezések leadásánál kérjük a versenyzőket, csapatvezetőket, hogy egyértelműen jelezzék, a 3 rendezvény (Diákolimpia, Hajdú Kupa, Főnix Kupa) melyeken áll rajthoz a nevezett! A rajtszámkiosztás egyszerűsítése végett aki több versenyen is indul, egyazon rajtszámmal fog szerepelni végig a hétvége során.

A DKSI VÁR MINDEN KEDVES SPORTTÁRSAT A MÁRCIUS 18-19-EI HÉTVÉGÉN!

'Fel a tetejéhez' gomb