Cyclo-cross
Kiemelt

Jövő héten Fonyódon rendezik a CX OB-t Vas Kata Blankával

Az újév második hétvégéjén, a Balaton déli partján a festői Fonyód legendás hegyén rendezik a Cyclo-cross Országos Bajnokságot, melyen itthon versenyez a szakág magyar sztárja Vas Kata Blanka is!

A gyönyörű Kossuth erdőben fekvő pálya szinte minden része egy helyről belátható lesz és maga a versenyközpont épülete is a pálya mellett található, a Szaplonczay sétányról pedig csodálatos panoráma nyílik a téli Balatonra.

Fonyód városa harmadik alkalommal ad helyet tavaly óta a magyar kerékpársport szerelemeseinek. 2021-ben nyílt országúti versenyt, 2022-ben pedig már Master Országúti Országos Bajnokságot és nyílt futamot rendezett itt a TrailZone csapata. Mindkét rendezvény a most pályának helyet adó Kossuth erdő területéről rajtolt. 2023-ban szintén itt rendezik majd az országúti Master OB-t.

A versenyen a Boom Bike Caffe jóvoltából lesz finom kávé, rántottás toast szendvicsek, sétálós gofri, meleg tea, üdítők várják majd a versenyre látogatókat, melyre a rendezők mindenkit szeretettel várnak.

Elindult a nevezés a Cyclo-cross Országos Bajnokságra:

NEVEZÉS

2023vas15janEgész napKiemeltGarmin Trail Zone Cyclo-cross Országos BajnokságFonyód - Kossuth erdőSzakágCyclo-crossKategóriaMKSZ Országos Bajnokság

'Fel a tetejéhez' gomb