MTB

Mosonmagyaróvár adott otthont az XCE OB-nak

Szeptember 11-én hatodik alkalommal rendezte meg XCE versenyét a ROAD KSE. eddig öt alkalommal megszakítás nélkül teljesen nyitottan, az amatőr indulóknak, idén pedig lehetőséget kapott, hogy az országos bajnokságnak adjon otthont. Festői környezetben Mosonmagyaróvár szívében a Wittmann Antal parkban.

Ez alkalommal a versenyen csak érvényes versenyzői licenccel rendelkező versenyzők indulhattak, nem csak az Elit, hanem az utánpótlás korosztályokban is. Így a korábbi évekhez képest kisebb létszámmal, viszont illusztris versenyzők részvételével zajlott a verseny. A nevezők létszáma 50 fő fölött a nevezők, pár kieső és lebetegedő versenyző után az indulók száma 47 lett végül. Az elit futamok résztvevői nemcsak a magyar bajnoki mezekért versengtek, hanem értékes UCI pontokat is tudtak gyűjteni. Ennél komolyabban a versenyt talán csak az utánpótlás vette, ahol szintén az utolsó leheletéig küzdött mindenki.

A nemzetközi eredményeket ismerve várható volt, hogy a férfi elit bajnoki trikót Gerely Attila veheti fel, a hölgyeknél pedig Oravecz Lora győzőtt a felnőttek között.

EREDMÉNY

2022vas11szepEgész napGreiner Bio-One kerékpárverseny XCE OBMosonmagyaróvár - Wittmann ParkSzakágMTBKategóriaMKSZ Országos Bajnokság

'Fel a tetejéhez' gomb