BMX Freestyle

BMX Flatland kupát rendeztek Hajdúböszörményben

Augusztus 6-án került megrendezésre a Sport Zone SE ez évi második versenye. A helyszíne a Hajdúböszörményi Skatepark volt. A helyszín sajnos nem volt a legalkalmasabb, mert kicsit lejtett a pálya és nagyon poros, csúszós volt, de így is nagyon örültünk a lehetőségnek. Mivel a nyári szünet közepén járunk a fiatalok közül sokan nem tudtak részt venni a versenyen

Junior kategóriában 4 versenyző mérette meg magát, ahol nagyon szoros volt a verseny az első helyért, de végül Thuránszky Leventének sikerült az első helyet megszerezni, Kriston Patrik nem sokkal lemaradva a második helyen végzett a harmadik helyezett Mondics Máté lett.

A Lányok kategóriájában most 4-en tudtak elindulni, de itt is nagyon nagy verseny zajlott a dobogó felső fokáért. Végül Mondics Anna került ki győztesen ebből a viadalból 2 meggyőző futamával. A második helyen Thuránszky Panni végzett és a harmadik Kádár Veronika lett.

A gyerekeknek nagy kihívás volt ez a pálya, mert még nem versenyeztek ilyen körülmények között, de mindenkinek nagy élmény volt.

Délután került sor a felnőttek versenyére Elite és Master kategóriában. Itt is mindenkinek 2 futamot kell teljesíteni és ezek pontszámának összege határozta meg a végeredményt.

Master Kategóriában 5 versenyző indult az ország minden tájáról. Az első helyért itt is nagy volt a harc, de végül Kaposvári Martin állhatott ismét a dobogó felső fokára, második Bozsó Csaba, és a harmadik Koncsecskó Tamás lett.

Elite Kategóriában is 5-en indultak. A versenyt Vidákovich Fülöp nyerte, melyet az első futamával sikerült bebiztosítania, de neki is meggyűlt a baja a poros pályával a második futam során. Második lett Bordás Ákos és mivel neki 2 egész jól sikerült futama volt így csak kevéssel maradt le az első helyről, harmadik helyen Gelencsér Ádám végzett.

Itt is szeretnénk megköszönni a meghívást és a vendéglátást Szepesi Tibor-nak, bár csak utólag tudtuk meg, hogy volt dobogó az eredményhirdetéshez, de sajnos későn érkezett a Redbulltól így mi még nem tudtunk dobogóra állítani senkit.

EREDMÉNY

2022szo06augEgész napBMX Flatland ChampionshipHFC round 2.Hajdúböszörmény - SkateparkSzakágBMX FreestyleKategóriaMKSZ Magyar Kupa

'Fel a tetejéhez' gomb