MKSZ hírek

Pályázat cyclo-cross versenyek szervezésére

Tisztelt Tagegyesületek! Tisztelt Tagegyesületi vezetők!

A Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ) Cyclo-cross (CX) szakága a korábbi évekhez hasonlóan az idei szezonra is Magyar Kupa futam, illetve Országos Bajnokság rendezésére pályázó versenyrendezőket, versenyrendezéssel foglalkozó tagegyesületeket keres.

Újdonság, hogy az Országos Diákolimpia egy hétvégén kerülne megrendezésre egy Magyar Kupa futammal a november 5-6-i VAGY a november 26-27-i hétvégén, melynek közös megrendezésére EGY szervezőt keresünk!

A versenyek tervezett időpontjai:

  • 2022. október 1. Magyar Kupa
  • 2022. október 16. Magyar Kupa
  • 2022. november 5. Diákolimpia Országos Döntő és 2022. november 6. Magyar Kupa vagy 2022. november 26. Diákolimpia Országos Döntő és 2022. november 27. Magyar Kupa
  • 2022. december 18. Magyar Kupa
  • 2023. január 15. Országos Bajnokság

A pályázat első körében a kiírt dátumú versenyek megrendezésére pályázó szervezőket kívánjuk regisztrálni. Kérjük a jelentkezéseket a cyclo-cross@bringasport.hu címre a pontos dátum és verseny/versenyhelyszín megjelölésével elküldeni.

A jelentkezések beküldési határideje: 2022. június 30.

A határidő lejártát követően a szakág vezetése a jelentkezőkkel közvetlenül egyeztet az idei szezon versenyrendezési feltételeiről és támogatási konstrukciójáról. A versenyek fő támogatója az MKSZ.

*A magyar kerékpársport kiemelt támogatója a Szerencsejáték Zrt.

'Fel a tetejéhez' gomb