Kerékpársport hírekMKSZ hírek

Elkészült a 2022-es versenynaptár!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy elkészült a Magyar Kerékpáros Szövetség 2022-es versenynaptára. Köszönjük a versenyszervezőknek, kluboknak az együttműködést, amellyel munkánkat segítették. Versenynaptár a menüből és az alábbi gombbal is elérhető:

VERSENYNAPTÁR

A versenynaptár még nem teljes, hiszen több verseny szervezői bejelentésére várunk és a nemrég elfogadott 2022-es szakági költségvetési kereteknek ismeretében az érintett szakágaknál még szakági megbeszélések  következnek, ezt követően további versenyek fognak bekerülni a naptárba.

Kérjük a szervezőket a hiányzó versenyeik mielőbbi bejelentésére!

A VERSENYNAPTÁR folyamatosan frissítve, szűrhetően kizárólag a honlapunkon érhető el, de külső partnereinknek lehetősége van saját oldalukon megjeleníteni egy beépülő modul segítségével, mellyel kapcsolatban a it@bringasport.hu címen kérhető információ!

Azokat a versenyeket, amelyeket a rendezőik még nem regisztráltak a honlapon, a tavalyi évhez hasonlóan a versenynaptárba csak utólagos elbírálással tudnak bekerülni és nekik már nem tudjuk a helyüket és megjelenésüket garantálni, ezért kérjük az elmaradt bejelentések mielőbbi pótlását!

A versenyzőknek eredményes felkészülést kívánunk az idei versenyekre!

A magyar kerékpársport kiemelt támogatója a Szerencsejáték Zrt.
'Fel a tetejéhez' gomb