Pálya

Utánpótlás pálya OB Tamásiban

Július 26-án a Tamási Kerékpáros Napok keretein belül rendezték meg az Utánpótlás Pálya Országos Bajnokságot, ahol az U9-es és U11-es korosztály a 200 és az 500 méteres állórajtos, míg az U13-as és az U15-ös korcsoportokat illetően a 200, 500 és 1000 méteres állórajtos versenyszámokra került sor.

A 200 méteres állórajtos versenyt az U9-es korosztályban a lányoknál Dinya Boróka (Fittbike SE), a fiúknál András Péter Patrik (Superior Racing Team), az U11-es korcsoportban Drucker Mira (KSI) és Szilasi Dániel (Superior Racing Team), U13-ban Mármarosi Alexa Ildikó (Szekszárdi Szabadidős KE) és Bánfai Olivér (Superior Racing Team), míg a tizenöt éven aluliaknál Kiss Viktória (FTC) illetve Zsembery Boldizsár (Superior Racing Team) nyerte a rekkenő hőségben, ami nem könnyítette meg a résztvevők dolgát.

500 méteren U9-ben újfent Dinya Boróka (Fittbike SE) és András Péter Patrik (Superior Racing Team) állhatott fel a dobogó legfelső fokára, U11-ben a lányoknál Drucker Mira (KSI) szerzett aranyérmet, a fiúknál Szilasi Dániel (Superior Racing Team) duplázott, U13-ban Mármarosi Alexa Ildikó (Szekszárdi Szabadidős KE) és Drucker Péter (KSI), U15-ben pedig Kiss Viktória (FTC) és Zsembery Boldizsár (Superior Racing Team) lett a bajnok.

1000 méteren U13-ban Klokocs Kata (DKSI Cycling Team) és Tulok-Darida Simon (Szekszárdi Szabadidős KE) győzött, miközben U15-ben Kiss Viktória (FTC) és Zsembery Boldizsár (Superior Racing Team) nyakába akasztották a legfényesebb érmet.

EREDMÉNYEK

2021pén25júnEgész napUtánpótlás Pálya Országos BajnokságTamási - Kerékpáros pályaSzakágPályaKategóriaMKSZ Országos Bajnokság

'Fel a tetejéhez' gomb