BMX Freestyle

Online versenyen szerepeltek a Sport Zone SE BMX-esei

A veresegyházi Sport Zone SE flatland BMX-esei az Amerikai Flatland Szövetség online versenyén vettek részt. A klub otthont ad a BMX Flatland, akrobatikus torna és légi torna sportágaknak, hazánkban egyedülálló módon fedett körülmények között. A versenyről az egyesület vezetője Rob Alton számolt be:

“A Sport Zone SE BMX Sulival nagyon keményen dolgoztunk az elmúlt hónapokban. 3 lányt és 1 fiút neveztünk be az Amerikai Flatland Szövetség által rendezett online versenyre, melyen 30 ország versenyzői vettek részt. 6 hétig edzettünk, majd több, mint 10 órán keresztül filmeztünk, hogy mind a 4 gyereknek 100%-osan tökéletes rutint kapjunk, melyeknek vágás nélkülinek kellett lennie.
A lányok nagyon jól teljesítettek, és bebizonyították, hogy Magyarország jól képviselteti magát a lányok kategóriájában, nagy esélyük van a jövőbeli versenyeken is. Patriknak  az Expert korosztályban kellett indulnia, mert nem volt Junior kategória, de jó kihívás volt ez számára, hogy a lehető legjobb rutint állítsa össze azokból a trükkökből, amit tud jelenleg, és ezt meg is tette! Még csak 10 éves, de már nagyon nehéz gyakorlatokat képes végrehajtani.
Nagyon büszkék vagyunk az eredményeikre, és nagyszerű példát mutatnak a többi gyerek előtt. A 4 videót csatoltuk, élvezzétek!”

'Fel a tetejéhez' gomb