MKSZ hírek

Mától ismét online működik az MKSZ Iroda

Tisztelt Sportolók, Klubok, Munkatársak!

Az MKSZ elnökségének 2020. november 19-i döntésének megfelelően a mai naptól a Szövetség valamennyi partnere biztonságának és egészségének megóvása érdekében rendkívüli munkarendet vezetett be. Az MKSZ Iroda munkatársai számára otthoni munkavégzést rendelt el, az MKSZ Iroda zárva tart.

A koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzet idején a Szövetség a feladatait elektronikus úton végzi, a munkatársak munkaidőben telefonon és e-mail-ben kötelesek rendelkezésre állni, illetve a folyamatban lévő és aktuális ügyeket intézni.

45/2020. (XI.19.) MKSZ elnökségi határozat

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöksége – figyelemmel a Kormány a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletére – az MKSZ munkatársai, a sportolók és sportszakemberek, valamint a Szövetség valamennyi partnere biztonságának és egészségének megóvása érdekében rendkívüli munkarend bevezetéséről döntött, az alábbiak szerint:

  1. Az MKSZ irodájában – akár munkaviszonyban, akár megbízási jogviszonyban – foglalkoztatott munkatársak tekintetében az Elnökség 2020. november 20-től kezdődően otthoni munkavégzést rendel el.
  2. A munkatársak 2020. november 20-án csak annyi ideig tartózkodhatnak a Szövetség irodájában, amíg a megkezdett ügyeket elintézik, és az otthoni munkavégzéshez szükséges eszközöket, iratokat magukhoz veszik.
  3. A feladat kiosztás, a kapcsolattartás, az egyeztetések és a beszámoltatás elektronikus úton történik. Az otthoni munkavégzés keretében a munkatársak munkaidőben telefonon és e-mail-ben kötelesek rendelkezésre állni, illetve a folyamatban lévő és aktuális ügyeket intézni.
  4. Azon halaszthatatlan ügyekben, amikor a Szövetség képviselőjének a személyes jelenléte, nyilatkozata, aláírása szükséges, az elnök és a főtitkár egyeztetik az ügy elintézésének módját.
  5. Az Elnökség 2020. november 20-tól kezdődően nem tart személyes ülést, az egyeztetés és a döntéshozatal elektronikus úton történik.
  6. A jelen határozatban meghatározott rendkívüli munkarend visszavonásig áll fenn. A rendkívüli munkarend fenntartásának szükségességéről az Elnökség a járványügyi helyzet alakulásának függvényében későbbi időpontban dönt.
  7. Az Elnökség felhívja a Főtitkárt, hogy a Szövetség tagjait, munkatársait és partnereit e határozatról tájékoztassa.
'Fel a tetejéhez' gomb