BMX Freestyle

Van BMX utánpótlás

Itthon még talán kevesen ismerik az ifjú BMX Freestyle versenyző Krausz Kristóf nevét, de ez hamarosan megváltozhat. Az Alföldi Kerekesek Egyesülete színeiben versenyző Kristóf csak 14 éves és több olyan nemzetközi versenyen indult, amelyeket az idei vírushelyzet miatt meg lehetett tartani.

A Pannonian Tour versenysorozatán indult és már élete első versenyét Zágrábban meg is nyerte, így a dobogó legfelső fokára állhatott. A következő állomás a közeli eszéki Pannonian Challenge verseny volt, amelyen szintén aranyérmes lett amatőr kategóriában hatalmas fölénnyel. A harmadik megmérettetést Varasd városában rendezték, ahol egyetlen kategóriában indultak a BMX Freestyle sportolók. Kiemelkedő teljesítményével azonban itt is sikerült a 3. helyet megszereznie, így varasdi bronzérem is a magyar versenyző nyakába kerülhetett.

Sajnos a lehetőségek az idei évben eléggé korlátozottak voltak, viszont öröm, hogy azon kevés rendezvényen szép magyar sikerek és eredmények születtek. Bízunk abban, hogy Kristófnak a jövő évben több versenylehetősége lesz és több versenyen képviselheti majd hazánkat.

 

'Fel a tetejéhez' gomb