Cyclo-cross
Kiemelt

Elkészült a cyclo-cross versenynaptár

Hét fordulós Magyar Kupa sorozattal, Országos Bajnoksággal és számos szabadidős rendezvénnyel tarkítva veszi kezdetét ősszel a CX sorozat. Dér Zsolt szakágvezető izgalmas és eseménydús szezont vár, miután az ország minden tájáról érkeztek versenyrendezési pályázatok.

A korábbi egyeztetések alapján neves versenyző irányításával szezonnyitó szakmai workshop keretében hangolják össze a szakágban rejlő humán- és infrastrukturális erőforrásokat és felvázolják a szakág fejlesztési lehetőségeit. Az eddigi tapasztalatokra építve és a biztonságos rendezésre való tekintettel, idén először elkülönülnek egymástól a hivatalos – a Magyar Kerékpáros Szövetség által akkreditált és minden szabályozásnak megfelelő – versenyek és a szabadidős eseményként regisztrált futamok.

A hivatalos MKSZ CX versenynaptár a következő:

A szabadidős versenyek pedig elérhetők a VERSENYNAPTÁR szabadidős eseménynaptár fülén!

A hivatalos versenyekhez az MKSZ biztosítja a(z):

  • bírókat,
  • időmérést,
  • érmeket és bajnoki trikókat,
  • mentőt/EÜ biztosítást,
  • kordonok szállítását.

A nevezés minden versenyző számára INGYENES!

A Magyar Kupa futamain versenyzői licensszel vagy szabadidős kártyával vehetnek részt az indulók. A szabadidős kártya igénylésének menetéről hamarosan tájékoztatást adunk. Az igénylésre legkésőbb két héttel a hivatalos naptár szerinti első versenyt megelőzően már lehetőség lesz.

Az idei évre vonatkozó új versenyszabályzat pedig itt olvasható:

'Fel a tetejéhez' gomb