MKSZ hírek

MKSZ Közgyűlés meghívó

Tisztelt Szövetségi Tag!

A Magyar Kerékpáros Szövetség (székhely: 1146 Budapest, Szabó J. u. 3.; „MKSZ”) elnöksége az Alapszabály 14. § (2) bekezdés d) és e) pontjai, valamint a 15. § (1) bekezdése alapján összehívja az MKSZ éves rendes közgyűlését, melyre tisztelettel meghívom.

A közgyűlés helyszíne: Bálna Budapest | 1093 Budapest, Fővám tér 11-12. | 1. emelet északi rész

A közgyűlés időpontja: 2020. szeptember 28. hétfő 14 óra

Amennyiben a közgyűlés az eredeti időponttól számított fél órán belül nem válik határozatképessé, úgy a megismételt közgyűlés időpontja: 2020. szeptember 28., 14:30, ugyanazon a helyszínen. Felhívom tisztelt figyelmét, hogy a megismételt közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes és a meghívóban meghatározott napirendi pontok szerint lesz lebonyolítva.

A Közgyűlés tervezett napirendje a következő: 

  1. A közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása
  2. A napirend elfogadása
  3. Az elnökség szakmai beszámolója a 2019-es évről
  4. Az elnökség beszámolója a szövetség gazdálkodásáról, pénzügyi, vagyoni helyzetéről
  5. A 2019-es gazdasági évről szóló, a számviteli törvény szerinti beszámoló elfogadása
  6. A 2020-as szakmai terv elfogadása
  7. A 2020-es gazdasági évre vonatkozó költségvetés elfogadása

A KÖZGYŰLÉS DOKUMENTUMAI ITT ÉRHETŐK EL: KÖZGYŰLÉS

Az Alapszabály vonatkozó pontja alapján a Szövetség tagjainak legkésőbb a közgyűlés megkezdésének időpontjáig írásban be kell bejelenteniük azt a személyt, aki a szavazati jogot gyakorolja. A bejelentést a mellékelt „BEJELENTŐ SZAVAZATI JOG GYAKORLÁSÁRÓL” formanyomtatvány kitöltésével lehet megtenni, amelyet kérünk az MKSZ irodájába postai úton visszaküldeni:

MKSZ Iroda–  1011 Budapest, Bem rakpart 26. 4. emelet 4. ajtó (44-es csengő)

Amennyiben a szövetségi tag bíróságon bejegyzett képviselője a jelzett időpontban akadályoztatva van, meghatalmazott küldött által gyakorolhatja szavazati jogát. A meghatalmazás a mellékelt „MEGHATALMAZÁS” formanyomtatvány használatával lehetséges.

Előzetesen 2020. szeptember 25-ig van lehetőség leadni az MKSZ Irodájában a szavazati jog bejelentőt, valamint a meghatalmazást, vagy ezt követően közvetlenül a közgyűlés helyszínén, a regisztráció során szükséges leadni!

Bízom benne, hogy jelenlétével megtiszteli a közgyűlést!

Üdvözlettel:

dr. Princzinger Péter elnök
Magyar Kerékpáros Szövetség

'Fel a tetejéhez' gomb