BMX Freestyle

A Garden Skatepark tábor és verseny

Július 9-én megrendezésre került a táborunk végén a megszokott házi versenyünk,ezúttal nagyobb létszámban mint tavaly, ugyanis 14 fő indult a versenyen.

A gyerekek jól érezték magukat, már nagyon várták a versenyt megelőző napokban is, hogy megmutassák miket gyakoroltak hosszas órák alatt az edzőik segítségével.

A versenyzők kétszer egy perces körökben indultak, 4 fős csoportokra  bontva amelyek végén a második kör után a „best trick” részen 3 próbában beadhatták legjobb trükkjeiket.

A mezőny sokszínű volt, 8-tól 15 éves korig mérték össze a tudásukat a riderek, továbbá a dobogó második az egyetlen lány versenyzőnk állt. Voltak olyanok  akik nagyon stabilan ugrálva tudták kihasználni a pálya és minden elemen megfordultak. Emellett voltak nagyon látványos trükkök és nehéz trükkök is például dupla kormánypörgetés asztalra, döntésből ki 360 vagy spineon kormánypörgetés. Sőt volt nem egy olyan versenyző aki a korlát feléig ugrott ki egy airelt. Fontosnak tartottuk a verseny sportszerű lebonyolítása mellett az is hogy mindenkit díjazzunk és élményekkel és emlékekkel térjen haza. Köszönjük minden résztvevőnek hogy eljöttek, és a szülőknek a biztatást, amit a verseny során végig biztosítottak.

EREDMÉNYEK

2020csü09júlEgész napThe Garden Skatepark Camp Contest 2020Vecsés - Garden Skate ParkSzakágBMX Freestyle

'Fel a tetejéhez' gomb