BMX Freestyle

Újraindult a BMX Suli Veresegyházon

Március végén érkezett a szomorú hír, hogy a SPORT ZONE Veresegyház bezár, mivel az épület tulajdonosa eladta a Triangoló üzletházat, az új tulajdonos pedig elbontja az épületet. Tavaly nyáron rengeteg időt és pénzt fektetett be a Rob Alton nevével fémjelzett suli, hogy a terem nagyobb és jobb legyen.

Most örömmel jelentették, hogy a terem elvesztése és a COVID-19 vírus miatti kényszerszünet után a SPORT ZONE BMX Suli újraindult! Sikerült egy kültéri helyszínt bérelni Veresegyházon a Katolikus Gimnázium udvarán és itt szinte mindenki újra elkezdhette az edzéseket. Jelenleg 26 versenyző, köztük 4 apa vesz részt a foglalkozásokon, akik együtt bringáznak és tanulnak gyermekeikkel.

“Jelenleg keményen dolgozunk annak érdekében, hogy még a tél előtt találjunk egy új bérleményt, vagy létrehozzunk egy saját épületet. Beltéri hely nélkül nagyon nehéz lesz megtartani a következő flatland generációt, hiszen gyakorlási lehetőség nélkül nem tudnak majd fejlődni és ezzel lelkesedésüket és érdeklődésüket is elveszíthetik a sportág iránt.”

'Fel a tetejéhez' gomb