Országút

Válogatott keretedzés és szintfelmérő

Végre, hosszú idő után a COVID-19 okozta veszélyhelyzet feloldását követően június 16-17-én az országúti felnőtt válogatott közös edzésen fog részt venni a szövetségi kapitány koordinálásával.

A tervezett program szerint kedden egy rövidebb 4 órás intenzívebb edzés lesz, felmérővel a korábban kijelölt BringaSport Strava KOQM szegmensen Pilisszentkereszt és Dobogókő térségében, szerdán pedig egy hosszabb 5,5-6 órás edzést kell abszolválniuk a kerettagoknak és válogatott kerettag jelölteknek. A meghívott versenyzők számára a részvétel kötelező.

“Júliusban már elkezdődnek a csapattáborok, a versenyek, a specifikusabb egyéni felkészülések, így ez egy jó lehetőség, hogy felmérjük a versenyzők jelenlegi kondícióját és képek kapjunk az edzettségi állapotukról, mely segíteni fog a válogatott idei programjában szereplő versenyekre való kiválasztásban.” – nyilatkozta Dér Zsolt szövetségi kapitány.

Augusztusban 3 UCI besorolású verseny (One Belt One Road, Visegrád 4 Kerékpárverseny, Tour de Hongrie) terveznek hazánkban, melyeken szeretnénk a lehetőségekhez mérten a lehető legerősebb válogatottat összeállítani.

A hazai kerékpársport kiemelt támogatója a KOMÉTA.

'Fel a tetejéhez' gomb