MTB

Harmadik évadába lépett az ELEMinátor sorozat

A 3. évadát kezdő ELEMInátor utánpótlás XCE sorozat idén is töretlen népszerűségű a résztvevő gyerekek körében. A Superior csapat bázisán, a budaörsi repülőtéren, gyönyörű tavaszias időben megrendezett gyerekversenyre 89 nevezés érkezett, már Romániából és Szlovákiából érkeztek, ami elismerés a sorozatra nézve.

A tavaszi ELEMInátor sorozat elsődleges célja, hogy a hosszú téli pihenő után az áprilisi első XCO UP futamra alaposan felkészítse a gyerekeket. Az eltelt két évad tapasztalatai alapján a sorozat nagyban hozzájárult a gyerekek megfelelő fizikai, technikai és pszichés felkészüléséhez. A szervező csapat idén ismét továbbfejlesztette a versenysorozatot, hiszen olyan új akadályokkal bővítették a technikai pályát, mely először még a rutinos versenyzőknek is fejtörést okozott.

Természetesen bőven volt ideje mindenkinek gyakorolni, így a nap végére mindenki kellemesen elfáradva és növekvő technikai tudással, oklevéllel vagy éremmel térhetett haza.

A következő futam február 29-én a Decathlon budaörsi áruház melletti füves területen lesz, a három tavaszi és egy őszi gála futamot követően az összetett  korosztályos bajnokok megkapják az áhított ELEMInátor mezt. Kiírás és nevezés: https://www.superiormtbteam.com/eleminator-kupa

EREDMÉNYEK

2020szo22febEgész napVitanika ELEMInátor Budaörs Repülőtér - 1. futamBudaörs - RepülőtérSzakágMTB

'Fel a tetejéhez' gomb