Cyclo-cross

Meghívó a cyclo-cross évzáróra

Szeretettel meghívunk minden sportbarátot, versenyzőt, versenyszervezőt, egyesületi vezetőt és tagot, a bíró kollégákat, az MKSZ elnökségét, és minden érdeklődőt a cyclo-cross szakág évzáró eseményére, illetve a Cyclo-Cross Magyar Kupasorozat díjátadó rendezvényére, a  BEFUTÓ 4-re!

A BEFUTÓ 4, a szokásos módon, nem csak egy eredményhirdetés lesz, hanem a szakág hazai szezonjának méltó záró eseménye is! Ha nem tudsz eljönni, akkor csatlakozz hozzánk virtuálisan az esemény ideje alatt futó Facebook Live-on keresztül (https://www.facebook.com/cyclocrosshungary/)!

Program részletei:

Dátum: 2020. Február 8. (Szombat)
Helyszín
: Hangár Bistro (1037 Budapest, Hármashatárhegyi út 3 – hangarbistro.hu)

  • 16:30-tól: Érkezés
  • 17:00-tól: Prezentáció a CR szakági tanács tagjaitól arról, hogy mit terveztünk erre a szezonra, ebből mit sikerült megvalósítani, és mi az, amit a jövőről elképzeltünk! Ebben a fejezetben várjuk, hogy Ti is elmondjátok a véleményeteket az előző szezonról, illetve elmondjátok az elképzeléseiteket a szagák jövőjéről!
  • 18:00-tól: Magyar Kupasorozat összetett díjátadó esemény.
  • …majd kötetlen beszélgetés, emlékek, érdekességek  felidézése a 2019/20-as szezonról!

 Az időben érkező vendégeket, a készlet erejéig szokásunkhoz híven zsíros és körözöttes kenyérrel, szendvicsekkel és ásványvízzel, rostos üdítőkkel várjuk. A Hangár Bistro csapata és az italos pult a program végéig rendelkezésünkre áll, így bár saját költségen, de szabad a választás az itallapról (fontos, hogy fizetni a Hangár Bistroban csak készpénzzel  tudtok).

Várunk mindenkit sok szeretettel, hogy együtt ünnepelhessük a szakág legjobbjait, és méltóképp zárjuk a 2019/2020-as cyclo-cross szezont!

Üdvözlettel: a CR szakági tanács (Búr Zsolt, Cser Gábor, Szalma Csaba)

'Fel a tetejéhez' gomb