MKSZ hírek

GyereBringázni! eredményhirdetés

Sor került az eredményhirdetésre a Magyar Kerékpáros Szövetség, sportágat népszerűsítő utánpótlás pályázata kapcsán. A zsűri a beérkezett pályaműveket elbírálta, a legjobbakat pedig három kategóriára bontotta. A legjobb 31 pályaműből 19 utánpótlás képviselő, 9 kerékpáros kiskövet, valamint 4 kerékpáros nagykövet népszerűsítheti a hazai bringázást a fiatalok között.

A Szövetség projektje újszerű, hiszen a kiválasztottak a címen, és a nyereményeken kívül online médiahasználatról szóló képzést is kapnak, amely segít a gyerekeknek eligazodni a social-média világában, felkészíti őket a sportolói népszerűség előnyeire és hátrányaira a közösségi oldalakon.


A GyereBringázni! pályázat 2020-as nagykövetei

Ezzel online médiahasználatról szóló képzést, névre szóló Dorko Hungary válogatott melegítőt, a projekt honlapján való állandó megjelenést, 50.000 forint eszközvásárlási támogatást, valamint VIP részvételt nyertek a jövő évi Giro d’Italia budapesti Nagy Rajtjára:

1. helyezett Polacsek Kende
2. helyezett Szabó Léna
3. helyezett Kovács Béla és Orosz Lili megosztva


A GyereBringázni! pályázat 2020-as kiskövetei

Ezzel online médiahasználatról szóló képzést, névre szóló Dorko Hungary válogatott melegítőt, a projekt honlapján való állandó megjelenést, valamint VIP részvételt nyertek a jövő évi Giro d’Italia budapesti Nagy Rajtjára:

Drucker Péter Szilasi Dániel
Farkas Bendegúz Varga Kristóf
Füzesi Mátyás és Dániel Varró Áron
Oravecz Lora Zsembery Boldizsár


A GyereBringázni! pályázat 2020-as képviselői

Ezzel online médiahasználatról szóló képzést, Dorko Hungary válogatott melegítőt, a projekt honlapján való időszakos megjelenési lehetőséget, valamint VIP részvételt nyertek a jövő évi Giro d’Italia budapesti Nagy Rajtjára:

Bábel János Máramarosi Alexa
Bánfai Olivér Pohner Gréta
Cseh Martin Sánta Ármin
Finta Szűcs Szilveszter Szabó Kristóf
Horváth Leó Szász András
Kiss Ádám Tamás Bence
Kovács Áron Tóth Márk Martin
Magyar Gergő Tóth Márkó
Majoros Dávid. Udvari Ferenc
Molnár Ferenc

A kiskövetek és a nagykövetek az idei BringaSport Díjátadó Gálán vehették át nyereményük egy részét. A képviselők nyereményét a Szövetség postai úton juttatja el a díjazottakhoz, videóikat később tesszük közzé. A további teendők, a képzés időpontja és menete, valamint a Nagy Rajton való részvétel kapcsán az érintetteket folyamatosan tájékoztatjuk e-mailben, valamint a projekt hivatalos, 2020. januárban induló honlapján.

Mindenkinek gratulálunk!

'Fel a tetejéhez' gomb