Terem

Kerékpárlabda bronz a svájci VB-n!

December 6 – 8-a között Svájcban, azon belül is Baselben rendezték az UCI Indoor Cycling World Championships, mely a teremkerékpár társadalom egyik legjobban várt, legszínvonalasabb, valamint leginkább mérvadó megmérettetése. A nevezők között volt magyar résztvevő kerékpárlabda párosunk is, Toma Vilmos és Árendás Tamás.

Összesen 7 nemzet mérte össze erejét a világbajnokságon a B csoportban. Kétszer hét perc állt a csapatok rendelkezésére, hogy megmutathassák a legjobb tudásukat a versenyen.

„A mezőny erősnek bizonyult. Célunk minimum a dobogó második foka volt, de sajnos ebben az évben nem sikerült a célunkat elérni. A pálya csúszóssága néha váratlan helyzeteket teremtett, de ezt sikerült leküzdenünk és a dobogó harmadik fokára állhattunk fel. Szeretnénk a következő évben a dobogó legfelső fokát megcélozni és ezért keményen fogunk dolgozni.”

„Szeretnénk megköszönni az itthonról szurkolóknak a sok támogatást és a belénk vetett hitet. Illetve köszönjük a támogatást a Magyar Kerékpáros Szövetségnek és a hazánknak.” – nyilatkozta a magyar csapat.

'Fel a tetejéhez' gomb