BMX Freestyle

BMX Suli Veresegyházon

A 2017-ben alakult Sport Zone Veresegyház Sportegyesület ad otthont a Magyarországon egyedülállónak mondható, BMX Flatland edzéseket lebonyolító BMX Sulinak. A BMX Flatland sport itthon még csak bontogatja szárnyait, ám a veresegyházi BMX Suli már így is körülbelül 25 állandó tagot számlál. A tagok igen széles korosztályban képviseltetik magukat, a 6 évestől egészen 41 éves korig lehet itt versenyzőket találni.

A BMX Suli vezetője Rob Alton, aki többszörös BMX Flatland világbajnok. 30 éves bringás pályafutása mellett immár 20 éve színpadon is szerepel egyedülálló showjával. Tagja volt többek közt a világhírű Cirque du Soleil-nek és fellépett II. Erzsébet királynő előtt is a Royal Variety Performance keretében.

A BMX suli a hét minden napján várja a látogatókat, heti 4 alkalommal a kezdők, míg a maradék három napban a haladók és az amatőrök vehetik birtokba a nemrég felújított létesítményt. Az edzések többségéről heti rendszerességgel videófelvétel készül, ami a későbbiekben összehasonlítási alapot biztosít a versenyzők fejlődéséhez, illetve a mozdulatok tökéletesítésében játszik fontos szerepet.

'Fel a tetejéhez' gomb