BMX Freestyle

Gyáli The Garden Skate Park tábor beszámoló

Augusztus 25-30-a közt szervezték az első The Garden Skate Park tábort, mely összességében remek hangulatban és sok kerékpár tudás beli fejlődéssel telt a gyerekek számára, néhány mondatban összefoglalva ezek voltak a tábor fontosabb eseményei:

Vasárnap

A gyerekek már reggel időben a pályán voltak, rövid ismerkedés követően tisztáztuk a pálya szabályait és elkezdődött a bemelegítés. Délelőtt még egy lazább, kötetlenebb nap volt biciklizés terén, hogy lássák az edzők (Vukman Márk, Szepesi Tibor és Szabó János) ki milyen szinten van. Ezt követően jött az ebéd és a csendes pihenő néhány BMX videó nézésével karöltve. Délután újra bemelegítés és elkezdődött a biciklizés egészen napnyugtáig.

Hétfő

Gyors reggeli után elkezdtük a bemelegítést és ismét a gördeszka parkban kezdve a napot, nagyon meleg volt, de az ebédig kitartóan biciklizett mindenki. Egy kisebb záport követően felmostuk a pályát, és egy estébe nyúló gyakorlás következett.

Kedd

A fiúk még mindig nagy lendülettel vették a napot, a megszokott bemelegítés és délig tartó edzés után figyelemmel követték ahogy a dirt pályát készítik elő az edzők, többen segítettek is benne. A pályát sokan egyből használatba is vették, nap végéig ezen a pályán folyt az edzés.

Szerda

A reggeli ébredés az előző napokhoz képest már kicsit nehezebben ment a fiataloknak, de töretlen lelkesedéssel indultak a parkba biciklizni. Sokkal magabiztosabban és gyorsabban mentek már a gyerekek, mint a tábor elején, ezt örömmel látták az edzők is. A fiatalok már újabb trükköket is meg mertek próbálni. Ebédet követően ismét a dirt ugrókon zártuk a napot, ahol az ugrások technikáját tudták gyakorolni az edzőtábor résztvevői.

Csütörtök

A napot szerelési technikák elsajátításával kezdték a fiatalok és felkészültek a délutáni utolsó biciklizésre, amit az edzők már szándékosan lazább keretek közé szorították az előző napok fáradalmait látva a gyerekek arcán. A szokásos bemelegítést követően újabb körök következtek a pályán estébe nyúlóan

Nagyon nagy köszönet a szülőknek és a gyerekeknek amiért megtiszteltek a bizalmukat és minket választottak a nyár utolsó hetében, valamint köszönjük Vukman Márknak és Szepesi Tibornak edzői munkájukat!

'Fel a tetejéhez' gomb