MTB

Gyerekeknek szerveztek versenysorozatot Debrecenben

Április 27-én a DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifjúsági Egyesület szervezésében került sor a Decathlon Kerékpáros Diák Liga versenysorozat 1. fordulójára. Az eleinte esős időjárás ugyan nem kedvezett a futamoknak, de a megjelent gyerekek és szüleik egy tartalmas délelőttöt tölthettek a Sportuszoda mellett kijelölt, izgalmas, technikás pályán.

Hét kategóriában hirdettek eredményt, Kovács Tamás (Görgey u. Óvoda), Röfler Zsuzsa (Bányai u. Óvoda), Ivády Zénó (DOTE Óvoda), Ivády Gréta (Árpád Vezér Ált.Iskola), Porcsin Anna (Kölcsey Ferenc Ref.Ált.Iskola), Kovács Loretta (Medgyessy Ferenc Gimn.), és Orosz Bálint (Debreceni Ref.Koll.Gimn.) lettek az 1. forduló győztesei.

Május 25-én kerül sor a folytatásra, a részletek a rendező egyesület honlapján (dksi.hu) elérhetők lesznek. Érdemes tehát nevezni, 4-16 éves korig várják a gyerekeket. Az őszi időszakban további két forduló várható: a sorozatban induló ovisok, diákok révén az összetett versenyben legtöbb pontot gyűjtő intézmények értékes utalványt kapnak.

2019szo27ápr09:00szo23:50DECATHLON Kerékpáros Diák Liga 20191. fordulóSzakágMTB

Szerző
Fotók: Eperjesi Bence
'Fel a tetejéhez' gomb