MKSZ hírek

Ismét megnyitja kapuit a diósdi bringapark

Tisztelt Sporttársak, Kedves Kollégák!

Két év „kényszerpihenő” után a diósdi bringapark ismét megnyitja kapuit azok számára, akiknek készült: 2019. március 30-án, szombaton a TeamBike Park ad otthont a Vitanika ELEMInátor XCE utánpótlás kerékpárverseny sorozat harmadik fordulójának.

Szeretettel várjuk valamennyi gyermek és utánpótlás korú sportolót – természetesen a válogatott színekben külföldön versenyzők kivételével – aki szívesen kipróbálná ügyességét, gyorsaságát akár a tehetségkutató, akár az UP versenyszámokban, illetve mindenkit, aki részese kíván lenni egy jó hangulatú, családi bringás programnak.

Az esemény
– helye: 2049 Diósd, Géza fejedelem utca, TeamBike Bringapark
– ideje: 2019. március 30. szombat, nevezés 9.00 órától
– a versenykiírás elérhető itt: https://www.superiormtbteam.com/eleminator-kupa

A későbbi együttműködés reményében szívesen mutatjuk be „használat közben” a bringaparkot azoknak a klubvezetőknek, edzőknek is, akik kerékpáros oktatáshoz, edzésekhez, illetve versenyek lebonyolításához keresnek alkalmas helyszínt. Illetve jó alkalom lehet ez (is) egy kis szakmai eszmecserére.

Sportbaráti üdvözlettel:
Princzinger Péter MKSZ elnök

201930már10:00ELEMInátor Vitanika Diósd BringaparkELEMInátor utánpótlás felkészítő technikai versenyDiósd BringaparkSzakág:MTB XC

Kapcsolódó hírek

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back to top button
Close
Close
X
X